Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακλήθηκε ενημέρωση για το iOS 8 που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα

Ανακλήθηκε ενημέρωση για το iOS 8 που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα

Η πρώτη ενημέρωση για το iOS 8 διατέθηκε προς εγκατάσταση το βράδυ της Τετάρτης, μία μόλις εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple για τις φορητές συσκευές της. Εντούτοις, το update προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλούς χρήστες με αποτέλεσμα η εταιρεία να ανακαλέσει την ενημέρωση, όσο διερευνά το τι ακριβώς συνέβη.

Η πρώτη ενημέρωση για το iOS 8 διατέθηκε προς εγκατάσταση από το βράδυ της Τετάρτης, μία μόλις εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple για τις φορητές συσκευές της.

Το iOS 8.0.1 έχει σκοπό να αντιμετωπίσει μία σειρά από προβλήματα, μεταξύ των οποίων ένα ελάττωμα το οποίο απέτρεπε τρίτες εφαρμογές για το HealthKit να είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple από την πρεμιέρα του iOS8.

Το HealthKit είναι μία εφαρμογή για την παρακολούθηση του προφίλ υγείας του χρήστη και ήταν ανάμεσα στα πιο προβεβλημένα χαρακτηριστικά του iOS 8.

Εντούτοις, το update προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε πολλούς χρήστες, όπως αναφέρθηκε λίγο μετά την έκδοσή του από εξειδικευμένους δικτυακούς τόπους.

Σύμφωνα με αυτές τις αναφορές, χρήστες παραπονέθηκαν ότι μετά την εγκατάσταση του iOS 8.0.1 παρατήρησαν προβλήματα στη σύνδεσή τους με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ή και στην αναγνώριση του δακτυλικού τους αποτυπώματος από τον ειδικό αισθητήρα που υπάρχει στις νεώτερες συσκευές.

Σύμφωνα με το Macrumors, μετά τις αναφορές για τα προβλήματα η Apple απέκλεισε τη δυνατότητα εγκατάστασης iOS 8.0.1 «από τον αέρα», δηλαδή χωρίς τη χρήση υπολογιστή και του iTunes, και δήλωσε ότι «ερευνά ενεργά» τις αναφορές αυτές για τις οποίες θα ενημερώσει «το συντομότερο».

Το Associated Press μετέδωσε αργότερα ότι η Apple ανακάλεσε την συγκεκριμένη ενημέρωση του λογισμικού για όσο διάστημα διερευνά το πρόβλημα.

Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος The Verge, η επανεγκατάσταση του iOS 8.0.1 μέσω iTunes φαίνεται ότι μπορούσε να επιλύσει τα αναφερόμενα προβλήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024