Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
CRM σε ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας από την Data Communication

CRM σε ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας από την Data Communication

Το δύσκολο έργο της διαχείρισης των σχέσεων των εταιρειών παροχής αερίου σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία με τους πελάτες τους υλοποίησε η ελληνική εταιρεία Data Communication. Αιτήσεις, μελέτες, προσφορές, εσωτερικές εγκαταστάσεις, συμβόλαιο κατασκευής, επεκτάσεις δικτύου και άλλα, σε συνδυασμό με την διαχείριση του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών από την εμπορική και την τεχνική τους διεύθυνση, όλα συγκεντρώνονται σε μια λύση βασισμένη στο Microsoft Dynamics CRM.

Το δύσκολο έργο της διαχείρισης των σχέσεων των εταιρειών παροχής αερίου σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία (ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ΕΠΑ Θεσσαλίας) με τους πελάτες τους υλοποίησε η 27χρονη ελληνική εταιρεία Data Communication. Αιτήσεις, μελέτες, προσφορές, εσωτερικές εγκαταστάσεις, συμβόλαιο κατασκευής, επεκτάσεις δικτύου και άλλα, σε συνδυασμό με την διαχείριση του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών από τις εμπορικές και την τεχνικές διευθύνσεις τους, όλα συγκεντρώνονται σε μια λύση βασισμένη στο Microsoft Dynamics CRM.

Έπειτα από αναλυτική μελέτη των αναγκών των δύο οργανισμών, η Data Communication σχεδίασε, υλοποίησε και υποστηρίζει τεχνικά μια καθετοποιημένη λύση βασισμένη στο Microsoft Dynamics CRM, πλήρως διασυνδεδεμένη με τα συστήματα backoffice (διαχείριση επιχειρησιακών πόρων Microsoft Dynamics NAV και διαχείρισης εγγράφων), το τηλεφωνικό κέντρο καθώς και το σύστημα καταγραφής κλήσεων.

Ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, Διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων Εξωτερικών Σχέσεων & Ρυθμιστικών Θεμάτων των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, δήλωσε: «Η σύγχρονη υποδομή που εγκαταστάθηκε, εξυπηρετεί βέλτιστα τις ανάγκες για ολοκληρωμένη εικόνα της σχέσης με τους πελάτες μας, της καλύτερης και πιο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις εξωστρέφειας που θα αποτελέσει «όχημα» για τα μελλοντικά σχέδια των δύο επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα της αγοράς ενέργειας».

Από πλευράς της Data Communication, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός τόσο απαιτητικού έργου στον στρατηγικό για την εταιρία μας, κλάδο της ενέργειας και ειδικότερα του φυσικού αερίου. Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε πως η Data Communication ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων λογισμικού, που ενδυναμώνουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των μεγάλων οργανισμών».

Η Data Communication υλοποιεί έργα πληροφορικής με την τελευταία έκδοση του Microsoft Dynamics NAV – 2013 R2. Το InnovEra ERP, η έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 για την Ελλάδα έτσι όπως διαμορφώθηκε από την Data Communication έχει λάβει την πολύτιμη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD). H πιστοποίηση χορηγήθηκε από την Lionbridge, επίσημο φορέα πιστοποιήσεων της Microsoft, έπειτα από μία σειρά επιτυχών δοκιμών βάσει αυστηρών κριτηρίων και με δεδομένη την ύπαρξη σημαντικού αριθμού πελατών που χρησιμοποιούν ήδη τη λύση InnovEra με επιτυχία.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024