Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάφα της China Telecom αποκαλύπτει το (λάθος) iPhone 6

Γκάφα της China Telecom αποκαλύπτει το (λάθος) iPhone 6

Την φωτογραφία, την επίσημη επωνυμία και το μότο με το οποίο η Apple θα λανσάρει το επόμενο iPhone θεωρείται ότι αποκάλυψε εκ παραδρομής το μεγαλύτερo δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα. Εντούτοις, η φωτογραφία δεν ήταν παρά ένα ακόμα δημιούργημα της βιομηχανικής σχεδίασης στον υπολογιστή, ένα concept βασισμένο στις φήμες που αφορούν το επόμενο iPhone.

Την φωτογραφία, την επίσημη επωνυμία και το μότο με το οποίο η Apple θα λανσάρει το επόμενο iPhone θεωρείται ότι αποκάλυψε εκ παραδρομής το μεγαλύτερo δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα. Εντούτοις, η φωτογραφία δεν ήταν παρά ένα ακόμα δημιούργημα της βιομηχανικής σχεδίασης στον υπολογιστή, ένα concept βασισμένο στις φήμες που αφορούν το επόμενο iPhone, που δεν σχεδιάστηκε από τον Σερ Τζόναθαν Άιβι.

Το iPhone 6 «Even Better» (ακόμα καλύτερο) εμφανίστηκε σε σύντομο μήνυμα στην υπηρεσία Weibo από την China Telecom. Αργότερα, το μήνυμα στο «κινέζικο Twitter» διαγράφηκε, εντούτοις δημοσιεύεται στην εφημερίδα Sina News και θεωρήθηκε βέβαιο ότι επιβεβαιώνει τις φήμες που έφεραν το iPhone 6 να μοιάζει με το iPad Air -γνωστό και ως «iPhone Air», τουλάχιστον στην φημολογούμενη μεγαλύτερη έκδοσή του- και να είναι μεγαλύτερο από το iPhone 5C/5S των 4 ιντσών, αν και στο μήνυμα του δικτύου δεν αναφέρθηκε η διαγώνιός του.

Το γεγονός ότι το μήνυμα προήλθε από το μεγαλύτερο δίκτυο της Κίνας, αλλά και το ότι γρήγορα διαγράφηκε γρήγορα έπεισαν πως επρόκειτο για φωτογραφία του επόμενου iPhone που θα μπορούσε να έχει στα χέρια του το δίκτυο πριν την κυκλοφορία του. Εντούτοις, η China Telecom χρησιμοποίησε το σχέδιο της εταιρείας Behance και συγκεκριμένα των σχεδιαστών Tomas Moyano και Nicolas Aichino που δημοσιεύτηκε στις αρχές Αυγούστου στο behance.net, έτσι όπως το φαντάστηκαν με βάση όσα είχαν γίνει ως τότε γνωστά για την σχεδίασή του.

To iPhone 6 λέγεται ότι θα έχει διαγώνιο 4,7 ιντσών, ενώ μια έκδοση «phablet» στις 5,5 ίντσες θεωρείται ολοένα λιγότερο πιθανό να κυκλοφορήσει άμεσα. Η ανακοίνωση του iPhone 6 4,7 ιντσών τοποθετείται στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, χωρίς ωστόσο να επαληθεύεται η ανεπίσημη πληροφορία, κατά την συνήθη πρακτική της Apple.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024