Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιρετικά Lumia με Android φέρεται να ετοιμάζει η Microsoft

Αιρετικά Lumia με Android φέρεται να ετοιμάζει η Microsoft

Από το evleaks, μια πηγή που έχει εκτενές ιστορικό αξιοπιστίας, διαρρέει η πληροφορία ότι η οικογένεια Lumia που απαρτίζεται αποκλειστικά από smartphone με Windows θα αποκτήσει...  ετεροθαλή αδέλφια με Android. H Microsoft, στην οποία πέρασε πλέον το τμήμα κινητών τηλεφώνων της Nokia, έχει ήδη διαθέσει τα Nokia Χ που τρέχουν μεν Android, αλλά παραπέμπουν σε υπηρεσίες Microsoft για να λειτουργήσουν ως γέφυρα με τα γνήσια Windows phone, τα Lumia.

Από το evleaks, μια πηγή που έχει εκτενές ιστορικό αξιοπιστίας, διαρρέει η πληροφορία ότι η οικογένεια Lumia που απαρτίζεται αποκλειστικά από smartphone με Windows θα αποκτήσει… ετεροθαλή αδέλφια με Android. H Microsoft, στην οποία πέρασε πλέον το τμήμα κινητών τηλεφώνων της Nokia για 5,44 δισ. ευρώ, έχει ήδη επιτρέψει την διάθεση των Nokia Χ που τρέχουν μεν Android, αλλά παραπέμπουν σε υπηρεσίες Microsoft (όχι Google) για να λειτουργήσουν ως γέφυρα με τα «γνήσια Windows phone», τα Lumia.

Εντούτοις, η πληροφορία μεταδίδεται ως «μεγάλη είδηση» που φέρνει το Android στα Lumia, πέρα από τα Nokia X, X+ και XL.

  • Στην Ελλάδα το Nokia X, το smartphone με Android που θυμίζει Windows Στην ελληνική αγορά έφτασαν τα πρώτα «υβριδικά» smartphone της Nokia τα οποία έχει προσαρμόσει προς το συμφέρον της η Microsoft. Τα Nokia X, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που περνάει στα χέρια της MS, «αποτελούν την ιδανική εισαγωγή στον κόσμο των εφαρμογών για Android, που έχουν συνδυαστεί με κορυφαίες εμπειρίες Nokia και τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft». Το smartphone που δέχεται δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας, πωλείται σε σχετικά χαμηλή τιμή και συγκεκριμένα, στα 129 ευρώ.

Τέλος, το evleaks μεταφέρει μια ακόμα πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Microsoft ετοιμάζει την πρώτη εμφάνιση του Surface Mini 7,5» με Windows 8.1 το καλοκαίρι του 2015. Οι φήμες έφεραν το Surface Mini να κυκλοφορεί από τον Μάιο, αλλά αντ’αυτού η Microsoft έκανε τα αποκαλυπτήρια του Surface Pro 3.

  • Το Surface Pro 3 θα αντικαταστήσει το laptop σας, λέει η Microsoft Η Microsoft παρουσίασε το Surface Pro 3, ένα τάμπλετ με το οποίο επιχειρεί να γεφυρώσει το χάσμα με τους φορητούς υπολογιστές τουλάχιστον ως προς την λειτουργικότητα. Το Surface Pro 3 έχει βάρος μόλις 800 γραμμάρια (χωρίς πληκτρολόγιο), βασίζεται σε Intel Core i3/i5 ή i7, τρέχει Windows 8.1 και είναι μεγαλύτερο από τα προγενέστερα Surface Pro, αφού έχει οθόνη αφής 12 ιντσών και η τιμή του ξεκινά από τα 799 δολάρια.
  • Σε τι υπερτερούν τα Surface έναντι των iPad Air και MacBook Air, δείχνει η Microsoft Η Microsoft ανέβασε πλήθος βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και έστησε ιδιαίτερη ενότητα στον δικτυακό τόπο των Surface, όπου προβάλλει τα επιχειρήματά της για την υπεροχή των δικών της tablet PC έναντι του iPad Air και του MacBook Air της Apple, αλλά και tablet της Samsung. Μαντέψτε ποιος κερδίζει στα σημεία.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024