Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εφαρμογές με την χρήση ελεύθερου/ανοικτού λογισμικού, και συγκεκριμένα των εργαλείων MySQL, github, Joomla!, Open ERP, Sugar CRM και ProcessMaker θα παρουσιαστούν και θα αξιοποιηθούν από ικανούς φοιτητές και απόφοιτους πανεπιστημίων στο Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από τις 14 έως τις 18 Ιουλίου 2014. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να εγγραφούν στο Σχολείο έως τις 10 Ιουλίου 2014.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Σχολή Επιστημών Πληροφορίας διοργανώνει Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα (Summer Code Camp) στη θεματική περιοχή Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο έργο Μονάδες Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα.

Το Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα θα διαρκέσει πέντε ημέρες (από 14/7/2014 – 18/7/2014) και θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο εργαστήριο 334 (3ος όροφος, κτίριο ΓΔ) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.

Το Θερινό Σχολείο Ανάπτυξης Κώδικα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, και σε αποφοίτους Τμημάτων Πληροφορικής, Πολυτεχνικών Τμημάτων και Τμημάτων με αντικείμενο την Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ για Επιχειρηματικές Εφαρμογές/Υπηρεσίες για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

  • Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν και θα αναπτυχθούν projects στα λογισμικά ΕΛ/ΛΑΚ MySQL, github, Joomla!, Open ERP, Sugar CRM και ProcessMaker.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώση/εμπειρία στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη εφαρμογών στον Τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, και έτσι θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ως την 10η Ιουλίου 2014.

Η παρακολούθηση του Θερινού Σχολείου Ανάπτυξης Κώδικα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Με την επιτυχή παρακολούθηση του Σχολείου, θα δοθεί στους συμμετέχοντες Βεβαίωση παρακολούθησης.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου (κινητό τηλέφωνο και e-mail), καθώς και σύντομο βιογραφικό σημείωμα (μέχρι 400 λέξεις).
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024