Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wind Blender Bundle: Πόσα ΜΒ κοστίζει ένα τηλεφώνημα 10 λεπτών;

Wind Blender Bundle: Πόσα ΜΒ κοστίζει ένα τηλεφώνημα 10 λεπτών;

H Wind προτείνει στους χρήστες να επιλέξουν το δικό της καρτοκινητό F2G αυτό το καλοκαίρι, αφού τους παρέχει την δυνατότητα να «ανακατεύουν» χρόνο ομιλίας, SMS και MB αξιοποιώντας ανάλογα με τις ανάγκες τους υπηρεσίες αξίας 5 ευρώ.  Πρόκειται για το λεγόμενο Blender Bundle από το F2G.

H Wind προτείνει στους χρήστες να επιλέξουν το δικό της καρτοκινητό F2G αυτό το καλοκαίρι, αφού τους παρέχει την δυνατότητα να «ανακατεύουν» χρόνο ομιλίας, SMS και MB αξιοποιώντας ανάλογα με τις ανάγκες τους υπηρεσίες αξίας 5 ευρώ. Πρόκειται για το λεγόμενο Blender Bundle από το F2G.

Βάζοντας στο Blender με 5 ευρώ, 200 λεπτά ομιλίας, 100 SMS και 500MB, o χρήστης μπορεί να μιλάει, να στέλνει μηνύματα και να μπαίνει στο Ίντερνετ μειώνοντας το υπόλοιπο των τριών συστατικών του πακέτου. Επιπλέον, η επικοινωνία με συνδρομητές της Wind ή της Q επιβραβεύεται με 100 SMS και 100 λεπτά ομιλίας (online bonus).

Σημειώστε πως ο διαθέσιμος χρόνος ομιλίας (αρχικά 200 λεπτά) μειώνεται κατά 3λεπτα, αφού η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά.

Το ερώτημα που λογικά ανακύπτει είναι ποια είναι η αναλογία με την οποία μειώνονται τα λεπτά ομιλίας και τα SMS όταν σερφάρει ο χρήστης, πόσα ΜΒ χάνονται με κάθε λεπτό ομιλίας κ.ο.κ.

Η Wind διευκρινίζει πως πάντοτε η αναλογία με την οποία μειώνονται τα λεπτά, τα SMS και τα MB είναι 2:1:5.

Δηλαδή, εξηγεί η εταιρεία, αν μιλήσεις για παράδειγμα 3’ και 12’’ (συνολικά 192’’) θα έχει μειωθεί η αναλογία σου σε SMS & data: Kατά 1,6 SMS (και όχι 2, παρότι θα εμφανίζεται πάντα το υπόλοιπο στρογγυλοποιημένο προς τα κάτω) και μόνο κατά 8 ΜΒ.

Άλλα παραδείγματα: 15 λεπτά ομιλίας θα μειώσουν κατά 7,5 τον αριθμό των διαθέσιμων SMS και κατά 37,5 ΜΒ την διαθέσιμη κίνηση δεδομένων στο δίκτυο της Wind. Συνομιλία 20 λεπτών, θα κοστίσει 50ΜΒ και 10 SMS. Ομοίως, 100ΜΒ κίνηση θα κοστίσει 20 SMS και 40 λεπτά ομιλίας.

  • Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου πάντως είναι: 25ΜΒ (και 5 SMS).

Την τρέχουσα περίοδο, η Wind προωθεί το νέο πακέτο F2G διανέμοντας δωρεάν διπλές προσκλήσεις στις καλύτερες θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2014. Για να λάβουν μέρος στην κλήρωση, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται απλά να ενεργοποιήσουν online ένα πακέτο Blender με το οποίο μπορούν να τα έχουν όλα μόνο με €5 ή οποιοδήποτε άλλο F2G πακέτο και να επιλέξουν τη θεατρική, μουσική ή χορευτική παράσταση που τους ενδιαφέρει. (Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα διαθέσιμα πακέτα F2G www.wind.gr/gr/f2g/).

Άλλες συμπληρωματικές πληροφορίες για το Blender Bundle της Wind είναι:

  • O δωρεάν χρόνος ομιλίας καταναλώνεται αρχικά με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια ανά δευτερόλεπτο. Τα δωρεάν ΜΒ καταναλώνονται ανά 1 ΚΒ.
  • Το κόστος ενεργοποίησης του Πακέτου είναι 5€.
  • Τo Πακέτο ενεργοποιείται έως 4 φορές ανά 30 ημέρες.
  • Το Πακέτο ξεκλειδώνει τα πακέτα More@2€.
  • Τα δωρεάν λεπτά, SMS, MB ισχύουν για 30 ημέρες από την αγορά του Πακέτου.
  • Τα δωρεάν λεπτά, SMS, MB δεν μπορούν να καταναλωθούν σε καθεστώς περιαγωγής και προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
  • Ο χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα.
  • Ενημέρωση υπολοίπου παρέχεται μέσω του 1269, του www.f2g.gr & του myF2G App και το υπόλοιπο εμφανίζεται στρογγυλοποιημένο προς τα κάτω στον πλησιέστερο ακέραιο.
  • Με προτεραιότητα καταναλώνονται οποιοδήποτε άλλα λεπτά, SMS, MB έχεις στη διάθεσή σου από υπόλοιπα Πακέτα ή Bonuses για να διασφαλίζεις το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, καθώς το Πακέτο Blender έχει μεγαλύτερο εύρος χρήσεων. Π.χ. αν έχεις ενεργό το Πακέτο 200’ προς όλους και το Πακέτο Blender και μιλήσεις προς ένα ελληνικό σταθερό τηλέφωνο, θα μειωθεί ο χρόνος σου από το Πακέτο 200’ και όχι από το Blender, για να μπορέσει το Blender να παραμείνει στη διάθεσή σου ώστε να σερφάρεις ή να στείλεις SMS.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024