Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συζήτηση για τις συνταγές επιτυχίας τεχνολογικών startup στην Ελλάδα

Συζήτηση για τις συνταγές επιτυχίας τεχνολογικών startup στην Ελλάδα

Τους τρόπους με τους οποίους οι τεχνολογικές startup θα μπορούσαν να ανθίσουν «συμπαρασύροντας την Ελλάδα στην έξοδο από την κρίση», το European Liberal Forum και το Forum for Greece διοργανώνουν την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 συζήτηση "Tech Start-Ups – The Way to Recovery?" με τη συμμετοχή μελών του ελληνικού οικοσυστήματος startup, πολιτικών ομάδων σκέψης και εταιρικών στελεχών.

Έχοντας αναδειχθεί ως ένα κύριο μέσο εξόδου της Ευρώπης εν γένει από την οικονομική κρίση, οι τεχνολογικές startups έχουν γνωρίσει μία «έκρηξη» στην Ελλάδα, η οποία πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από την κρίση αυτή.

Επιχειρώντας να προβάλει τρόπους με τους οποίους μπορούν να τεθούν οι βάσεις που θα επιτρέψουν στις τεχνολογικές startups να «ανθίσουν», το European Liberal Forum και το Forum for Greece διοργανώνουν την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 μία εκδήλωση συζήτησης με τη συμμετοχή μελών του ελληνικού οικοσυστήματος startup, πολιτικών ομάδων σκέψης και εταιρικών στελεχών.

Η εκδήλωση με τίτλο «Tech Start-Ups – The Way to Recovery?» εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων «Ralf Dahrendorf Roundtables – Innovation through Digitalisation Series» και θα φιλοξενηθεί από τις 12:30 έως τις 15:30 στο Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 2). Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για συμμετοχή σε κοινό, ωστόσο απαιτείται εγγραφή στην σχετική φόρμα.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι

  • Αντιγόνη Λυμπεράκη (αντιπρόεδρος της Δράσης),
  • Γιάννης Παπαγεωργίου (διευθύνων και συνιδρυτής στην Truckbird),
  • Jan Versteeg (Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα) και
  • Alberto Zilio (Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων για την Ευρώπη της AT&T).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Susanne Hartig (εκτελεστική διευθύντρια του European Liberal Forum) και Δημήτριος Κατσούδας (Διευθυντής Μελετών του Forum for Greece). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτριος Πόγκας (δημοσιογράφος του EMEA.gr).

Η σειρά εκδηλώσεων του European Liberal Forum φέρει το όνομα του Λόρδου Dahrendorf, ο οποίος ως μέλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και ως Ευρωπαίος Επίτροπος, υποστήριξε το ρόλο μίας ισχυρής Ευρώπης ως εγγυήτριας των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024