Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Microsoft-Nokia χλευάζει την Samsung στο Terminal για τον Γαλαξία

Η Microsoft-Nokia χλευάζει την Samsung στο Terminal για τον Γαλαξία

Οι Lumia-ναύτες της Microsoft Devices (πρώην Nokia) επιχειρούν να εκδράμουν στον Γαλαξία και καταφτάνουν εσπευσμένα στο Galaxy Terminal του πολύβοου αεροδρομίου του Χίθροου στο Λονδίνο. Γρήγορα όμως θα απογοητευτούν αφού θα διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχουν πτήσεις για τον «Γαλαξία», απλώς πρόκειται για διαφήμιση από μια άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Όσοι απογοητεύτηκαν παρηγορούνται αφού γνωρίζουν ότι τα Lumia στις τσέπες τους είναι «από άλλο κόσμο».

Οι Lumia-ναύτες της Microsoft Devices (πρώην Nokia) επιχειρούν να εκδράμουν στον Γαλαξία και καταφτάνουν εσπευσμένα στο νέο «Galaxy Terminal» του πολύβοου αερολιμένα του Χίθροου στο Λονδίνο. Γρήγορα όμως θα απογοητευτούν αφού θα διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχουν πτήσεις για τον «Γαλαξία», απλώς πρόκειται για διαφήμιση από μια άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Όσοι απογοητεύτηκαν παρηγορούνται αφού γνωρίζουν ότι τα Lumia στις τσέπες τους είναι «από άλλο κόσμο».

Αυτό τον τρόπο επέλεξε άλλη μια φορά η Nokia (Microsoft Devices πλέον) για να αναδείξει τις συσκευές της, και να χλευάσει άλλη μια επιλογή της Samsung και συγκεκριμένα την «καυτή» σειρά Galaxy. H νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει πληρώσει αδρά για να μετονομάσει το Terminal 5 του βρετανικού αεροδρομίου σε Terminal Galaxy S5, στο πλαίσιο των ενεργειών της για την προώθηση του κορυφαίου smartphone της σειράς Galaxy.

Η αντίδραση της Nokia καταγράφεται στο εταιρικό blog στην διεύθυνση http://conversations.nokia.com/ με εικόνες από την επιχείρηση εκτόξευσης των Lumianauts στο Διάστημα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου με επιθετική, αρνητική διαφήμιση αν και συχνά με χιούμορ.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024