Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον δημοφιλέστερο προορισμό για live gaming video φέρεται να εξαγοράζει η Google

Τον δημοφιλέστερο προορισμό για live gaming video φέρεται να εξαγοράζει η Google

Πρόταση εξαγοράς από την Google φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Twitch, η υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης βίντεο με τεχνολογία ροής που μεταφέρει το 44% της κίνησης live video streaming στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με πληροφορίες δύο προσώπων προσκείμενων στην εταιρεία που μίλησαν στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Πρόταση εξαγοράς από την Google φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Twitch, η υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης βίντεο με τεχνολογία ροής που μεταφέρει το 44% της κίνησης live video streaming στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με πληροφορίες δύο προσώπων προσκείμενων στην εταιρεία που μίλησαν στην εφημερίδα Wall Street Journal. To YouTube υπολείπεται σημαντικά σε επισκεψιμότητα στην υπάρχουσα ανάλογη ενότητα live.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο και η Twitch εξετάζει και άλλες επιλογής χρηματοδότησης. Το Twitch ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011 και έκτοτε έχει αναχθεί σε πρώτη επιλογή με προορισμό για την παρακολούθηση και την μετάδοση της δράσης από τα παιχνίδια. Σε ένα εκατομμύριο υπολογίζονται οι δημιουργοί περιεχομένου, η πλειονότητα του οποίου συνίσταται σε live gaming.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024