Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος κέρδισε το «έξυπνο» βραχιόλι Jawbone Up από το tech.in.gr;

Ποιος κέρδισε το «έξυπνο» βραχιόλι Jawbone Up από το tech.in.gr;

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρόσφερε σε έναν επισκέπτη του tech.in.gr το αδιάβροχο βραχιόλι Jawbone Up, ένα «έξυπνο» wristband, αξίας 139,90 ευρώ, που σε βοηθάει να κατανοήσεις καλύτερα τις συνήθειες σου στον ύπνο, στην κίνηση σου καθώς και στις διατροφικές σου συνήθειες.

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ πρόσφερε σε έναν επισκέπτη του tech.in.gr το αδιάβροχο βραχιόλι Jawbone Up, ένα «έξυπνο» wristband, αξίας 139,90 ευρώ, που σε βοηθάει να κατανοήσεις καλύτερα τις συνήθειες σου στον ύπνο, στην κίνηση σου καθώς και στις διατροφικές σου συνήθειες.

Το wristband της Jawbone, που περιλαμβάνεται στην οικογένεια των επονομαζόμενων «Appcessories» (app+accessories) της αλυσίδας καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συνεργάζεται με το ομώνυμο app για smartphone με iOS και Android, διαθέσιμο δωρεάν για download από το Appstore και το Google Play αντίστοιχα.

  • Νικητής της κλήρωσης την Παρασκευή 23 Μαίου αναδείχτηκε ο κος Γλυκόπουλος Αθανάσιος, ο οποίος ενημερώθηκε, αποδέχτηκε το δώρο του.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

Τι κάνει το Jawbone Up

Το Jawbone UP δημιουργεί μια περιεκτική εικόνα του εαυτού σας, αξιοποιώντας αισθητήρες ενσωματωμένους στο περικάρπιο, το smartphone σας καθώς και δεδομένα στο cloud.

Σε ότι αφορά τον ύπνο για παράδειγμα, το Jawbone Up διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης των κινήσεων ώστε να σας ενημερώνει για τον χρόνο που μεσολάβησε μέχρι να αποκοιμηθείτε, πόση ώρα «λαγοκοιμόσαστε» και πόσο κοιμηθήκατε βαθιά, πόση ώρα παραμείνατε στο κρεβάτι και πόσες φορές ξυπνήσατε την νύχτα. Η λειτουργία Power Nap σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το λεγόμενο «αθόρυβο έξυπνο ξυπνητήρι» (silent Smart Alarm), με το οποίο το περικάρπιο θα παράγει μικρές δονήσεις για να σας ξυπνήσει την πλέον κατάλληλη στιγμή ώστε να αισθάνεστε ανανεωμένοι και σε εγρήγορση.


Δείτε εικόνες από τις πληροφορίες που μεταφέρει το περικάρπιο Up της Jawbone σε συμβατά smartphone με Android με το ομώνυμο app, Jawbone.up
Το Jawbone Up καταγράφει επίσης πόσο δραστήριοι υπήρξατε, με πληροφορίες όπως, πόση ώρα βρισκόσαστε σε αδράνεια και σε κίνηση, την ένταση της κίνησης, τον συνολικό αριθμό των βημάτων σας, την απόσταση που διανύσατε και τις θερμίδες που κάψατε. Απαλές δονήσεις στον καρπό σας θα σας παροτρύνουν να σηκωθείτε και να κινηθείτε όταν παραμείνετε αδρανής για προκαθορισμένο χρόνο.

Το έξυπνο περικάρπιο της Jawbone και το app του, διαθέτει επίσης την δυνατότητα να αναλύσει τις διατροφικές σας επιλογές: φωτογραφίζετε το φαγητό σας δημιουργώντας μια συλλογή των επιλογών σας, σκανάρετε το barcode ή αναζητάτε στην βάση του app πλήρης πληροφορίες για το περιεχόμενό του. Η εφαρμογή μπορεί να σας υποδείξει ποιες τροφές βοηθούν, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία λίστα που θα ενεργοποιήσουν και θα βελτιώσουν το μεταβολισμό σας.

Το app του Jawbone Up καταγράφει επίσης την διάθεσή σας για να διακρίνετε την σχέση που μπορεί να έχουν οι συνήθειές σας στον ύπνο, την διατροφή και την δραστηριότητά σας.

Τέλος, η εταιρεία επιτρέπει την συγκριτική παρουσίαση των δεικτών που σχηματίζονται με άλλους χρήστες του περικαρπίου και στέλνει πληροφορίες με βάση τα στοιχεία που έχει καταγράψει προσωπικά για σας. Το Jawbone Up είναι αδιάβροχο και μπορείτε να το φοράτε άφοβα όλο το 24ωρο. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία του είναι 10 ημέρες.

Με το Jawbone Up μπορείς να θέσεις τους καθημερινούς σου στόχους και να τους μοιραστείς με την παρέα σου.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024