Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοτικά βίντεο χωρίς κόπο υπόσχεται το Adobe Voice με μια ηχογράφηση

Ποιοτικά βίντεο χωρίς κόπο υπόσχεται το Adobe Voice με μια ηχογράφηση

H Adobe λανσάρει το Adobe Voice, μια εφαρμογή βελτιστοποιημένη για την ταμπλέτα της Apple, με την οποία υπόσχεται σε όλους να κάνει εφικτή για όλους την δημιουργία απολαυστικών βίντεο, με όχημα την ηχογράφηση της ιστορίας που θέλουν να πουν. Το Adobe Voice διατίθεται δωρεάν για το iPad και επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει εικονίδια και φωτογραφίες από μια εκτενή συλλογή 25.000 θεμάτων ή να προσθέσει τα δικά του, προσθέτει μουσική στην ηχογράφηση και animation στο βίντεο κατά την εναλλαγή των επιλεγμένων εικόνων.

H Adobe λανσάρει το Adobe Voice, μια εφαρμογή βελτιστοποιημένη για την ταμπλέτα της Apple, με την οποία υπόσχεται σε όλους να κάνει εφικτή για όλους την δημιουργία απολαυστικών βίντεο, με όχημα μόνο την ηχογράφηση της ιστορίας που θέλουν να πουν, χωρίς λήψεις βίντεο.

Το Adobe Voice διατίθεται δωρεάν για το iPad και επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει εικονίδια και φωτογραφίες από μια εκτενή συλλογή 25.000 θεμάτων ή να προσθέσει τα δικά του, προσθέτει μουσική στην ηχογράφηση (soundtrack) και animation στο βίντεο κατά την εναλλαγή των επιλεγμένων εικόνων υποσχόμενο κινηματογραφική κίνηση.

Μέσα «σε λίγα λεπτά» ο χρήστης θα μπορεί να μοιραστεί το αποτέλεσμα στα κοινωνικά δίκτυα ή να το ενσωματώσει στον δικτυακό του τόπο ή να το αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προς το παρόν, σημειώνει η εταιρεία, το app Adobe Voice είναι διαθέσιμο μόνο για την αγγλική γλώσσα.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση από το κανάλι Adobe Voice της Adobe στο YouTube:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024