Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενημέρωση startup για τις ευκαιρίες χρηματόδησης από την Ε.Ε. στην Αθήνα

Ενημέρωση startup για τις ευκαιρίες χρηματόδησης από την Ε.Ε. στην Αθήνα

Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στο κολλέγιο ALBA στην οδό Ξενίας 6-8 στην Αθήνα πρόκειται να διεξαχθεί ημερίδα για επίδοξους νέους επιχειρηματίες καινοτόμων ιδεών (startup) στην οποία επαγγελματίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους. Επίσης, εκπρόσωπος της Ε.Ε. θα αναλύσει τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το Ορίζοντας 2020, την Πρωτοβουλία Startup Europe και άλλα προγράμματα.

Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στο κολλέγιο ALBA στην οδό Ξενίας 6-8 στην Αθήνα πρόκειται να διεξαχθεί ημερίδα για επίδοξους νέους επιχειρηματίες καινοτόμων ιδεών (startup) στην οποία επαγγελματίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους. Επίσης, εκπρόσωπος της Ε.Ε. θα αναλύσει τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το Ορίζοντας 2020, την Πρωτοβουλία Startup Europe και άλλα προγράμματα. Επίσης, θα αναλυθεί το θέμα του crowdsourcing.

Η εκδήλωση με τίτλο «ICT and young entrepreneurs: Enhancing Innovation» εντάσσεται στο πλαίσιο του Startup Europe Roadshow. Την διοργάνωση ανέλαβε η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, Κόμβος Καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Καινοτόμων Νέων [European Young Innovators Forum (EYIF)]. Η πρωτοβουλία «Startup Europe» εντάσσεται στην «Ψηφιακή Ατζέντα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2014, από τις 9:00 έως τις 13:30 στο ALBA.

Δείτε άλλες Εκδηλώσεις τεχνολογικού ενδιαφέροντος (μπορείτε να επιλέγετε το σχετικό tag κάτω από την κεντρική φωτογραφία του άρθρου).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024