Πάνος Βασιλάκης

Το site απευθύνεται σε γονείς που ψάχνουν κάποιον για να φροντίσει τα παιδιά τους αλλά και σε babysisters που ψάχνουν για δουλειά. Δημιουργήθηκε με σκοπό να  καλύψει το κενό που υπήρχε στον τομέα της φύλαξης των παιδιών από την δυσκολία να μπορούν να βρουν οι γονείς έναν αξιόπιστο συνεργάτη με τα προσόντα που επιθυμούν να έχει.

Όσον αφορά του γονείς, αυτοί θα έχουν την δυνατότητα να καταχωρήσουν αγγελίες για θέσεις εργασίας που προσφέρουν. Στις αγγελίες μπορούν να θέσουν κάποια κριτήρια για το άτομα που ψάχνουν, όπως πχ τι προσόντα πρέπει να έχει, αν καπνίζει ή όχι, ηλικία, προσφερόμενη αμοιβή, ωράρια απασχόλησης, εμπειρία, εθνικότητα κτλ.

Οι babysisters, από την άλλη, μπορούν να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, να παρουσιάσουν και να καταχωρήσουν συστάσεις από εργοδότες που έχουν δουλέψει στο παρελθόν, αλλά και να επικοινωνήσουν με τους γονείς των οποίων οι αγγελίες τους ενδιαφέρουν. 

Οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν όπως και να αφήσουν μία κριτική με όσους/ες babysitters έχουν μία εμπειρία συνεργασίας.

Η ιδέα για την δημιουργία του δικτυακού τόπου Paramana είναι του Ανδρέα και της Νατάσας Λινού, δύο νέον γονιών τεσσάρων παιδιών, ηλικίας απο 5 ετών έως και 4 μηνών!

Επιμέλεια: Πάνος Βασιλάκης Yt / / @Tw / Lin

in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας