Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέντα της Apple για να μην... κουτουλάνε οι χρήστες iPhone

Πατέντα της Apple για να μην… κουτουλάνε οι χρήστες iPhone

Έναν τρόπο για να μην... κουτουλάνε την ώρα που ανταλλάσσουν μηνύματα με το iPhone έχει κατοχυρώσει η Apple. Για να βλέπουν τα εμπόδια, το φόντο της εφαρμογής θα γίνεται διαφανές ώστε ο χρήστης να βλέπει ό,τι βλέπει η κάμερά του.

Έναν τρόπο για να μην… κουτουλάνε την ώρα που ανταλλάσσουν μηνύματα με το iPhone έχει κατοχυρώσει η Apple. Για να βλέπουν τα εμπόδια, το φόντο της εφαρμογής θα γίνεται διαφανές ώστε ο χρήστης να βλέπει ό,τι βλέπει η κάμερά του.

Η αίτηση για την κατοχύρωση της εφεύρεσης που αποδίδεται στον Στέφεν Πέιν έχει υποβληθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012, εντούτοις δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα αξιοποιηθεί σε μελλοντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του τηλεφώνου της Apple.

Η είδηση για την δημοσίευση της πατέντας μας θύμισε τον τρόπο που προβάλλουν οι δημιουργοί του το Fleksy για την πληκτρολόγηση ελληνικών στα τυφλά, χωρίς λάθη σε iPhone και Android:

  • [Δείτε το βίντεο] Πληκτρολόγηση ελληνικών στα τυφλά χωρίς λάθη σε Android με το Fleksy Το Flesky, μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή στο iPhone που επιτρέπει στους χρήστες που πληκτρολογούν στα τυφλά -αλλά και σε τυφλούς- μεταφέρθηκε και στην πλατφόρμα του Android. To σημαντικότερο όμως που μας επιφύλαξαν οι δημιουργοί τους, τρεις Έλληνες που συναντήθηκαν στα ξένα, ήταν η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας. Η δυνατότητα πληκτρολόγησης ελληνικών με το τυφλό σύστημα σε οθόνες αφής συσκευών με Android διανύει περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας και μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στις δοκιμές με εποικοδομητικά σχόλια!

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024