Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Επένδυση στην Tribe Wearables από το Jeremie Openfund II

Στην προοπτική μιας νεοσύστατης επιχείρηση από την Κομοτηνή που θα ενσωματώσει ηλεκτρονικά κυκλώματα-κλωστές σε αθλητικά ρούχα  επενδύει το Jeremie Openfund II. Φιλοδοξία της Tribe Wearables είναι να παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του αθλητή συλλέγοντας τις απαραίτητες μετρήσεις από αισθητήρες ενσωματωμένους στα ρούχα του.

Στην προοπτική μιας νεοσύστατης επιχείρηση από την Κομοτηνή που θα ενσωματώσει ηλεκτρονικά κυκλώματα-κλωστές σε αθλητικά ρούχα επενδύει το Jeremie Openfund II. Φιλοδοξία της Tribe Wearables είναι να παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του αθλητή συλλέγοντας τις απαραίτητες μετρήσεις από αισθητήρες ενσωματωμένους στα ρούχα του.

Συγκεκριμένα, το επενδυτικό fund Jeremie Openfund II θα επενδύσει 100.000 ευρώ «για να δημιουργήσει την επόμενη γενιά του αθλητικού εξοπλισμού».

Σύμφωνα με την Tribe, η δυνατότητα παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης σε πραγματικό χρόνο μπορεί να προκαλέσει τη βελτίωση επιδόσεων και να μειώσει την πιθανότητα τραυματισμών.

Η τετραμελής ομάδα της Tribe εργάζεται ήδη για τη δημιουργία λειτουργικού πρωτοτύπου και την ολοκλήρωση των σχετικών πειραμάτων σε πραγματικές συνθήκες, τα οποία και αναμένονται εντός μερικών μηνών.

Δείτε επίσης σχετικά με τα «έξυπνα ρούχα»:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024