Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η HTC επιτίθεται, με χιούμορ, στην Samsung ενόψει του All New HTC One

Η HTC επιτίθεται, με χιούμορ, στην Samsung ενόψει του All New HTC One

Σειρά χιουμοριστικών βίντεο φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει η HTC έως τις 25 Μαρτίου 2014 για να αναδείξει την τεχνολογική υπεροχή του επερχόμενου κορυφαίου smartphone της που παρουσιάζεται σε ειδικές εκδηλώσεις της εταιρείας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Παράλληλα, επιστρατεύει επιθετική πολιτική στο μάρκετινγκ, διαμηνύοντας μέσω Twitter σε όσους κέρδισε ήδη η Samsung με το Galaxy S5 ότι «θα έχουν τύψεις για την επιλογή τους» όταν μάθουν για το (ολοκαίνουργιο) "All New HTC One".

Σειρά χιουμοριστικών βίντεο φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει η HTC έως τις
25 Μαρτίου 2014 σε μια προσπάθεια να πείσει για την τεχνολογική υπεροχή του
επερχόμενου κορυφαίου smartphone της που θα παρουσιαστεί σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις της εταιρείας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Παράλληλα,
επιστρατεύει επιθετική πολιτική στο μάρκετινγκ, διαμηνύοντας μέσω
Twitter σε όσους κέρδισε ήδη η Samsung με την ανακοίνωση του Galaxy S5 στο MWC 2014 ότι «θα έχουν
τύψεις για την επιλογή τους» όταν μάθουν για το (ολοκαίνουργιο) «All New
HTC One».

Δείτε το πρώτο βίντεο που ανέβασε ο κατασκευαστής από την Ταϊβάν στο επίσημο κανάλι του στο YouTube, εστιάζοντας στον ήχο (HTC BoomSound):

Η συσκευή-ναυαρχίδα της HTC για το έτος 2013, το HTC One, τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Κινητής Τηλεφωνίας για το καλύτερο Smartphone στο Mobile Word Congress 2014.

H Samsung ανακοίνωσε στο συνέδριο τις προδιαγραφές του δικού της S5 και προανήγγειλε την κυκλοφορία του νέου Galaxy τον Απρίλιο -ίσως η HTC θεώρησε ότι θα ξεκινήσουν νωρίτερα οι προ-παραγγελίες ή απευθύνεται στους πιστούς του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή. Είναι πάντως γεγονός ότι η Samsung δεν κάνει ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του ήχου στο Galaxy S5 στην επίσημη ανακοίνωσή της, αλλά αναφέρεται σε πλήθος άλλων χαρακτηριστικών «που έχουν περισσότερη σημασία για τους χρήστες».

Εκτός από την Samsung, η HTC θα πρέπει να αντιμετωπίσει πλήθος νέων ισχυρών smartphone που αναμένονται το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Η ίδια πάντως φαίνεται ότι αναγνωρίζει πως είναι μειονότητα οι χρήστες (ακριβών) των premium μοντέλων και από το βήμα του MWC 2014 δήλωσε πως θέλει να φτιάχνει «τα καλύτερα οικονομικά smartphone»,
ένα τμήμα της αγοράς που εποφθαλμιούν επίσης πλήθος κατασκευαστών όχι μόνο από την Κίνα αλλά και αλλού (όπως η Nokia).

Επιπλέον, στο συνέδριο ήταν η LG Electronics που έλαβε τον τίτλο του «Πιο Καινοτόμου Κατασκευαστή Συσκευών της Χρονιάς» (Most Innovative Device Manufacturer of the Year) από την Ένωση GSMA. Στην Βαρκελώνη, η LG παρουσίασε οκτώ νέα μοντέλα smartphone, συμπεριλαμβανομένου του G Pro 2, το οποίο θα διαδεχτεί το G Pro, περσινό νικητή του βραβείουBest Smartphone of MWC 2013. Το G Pro 2 (5,9») μπορεί, μεταξύ άλλων, να κάνει εγγραφή βίντεο στα 120fps HD και επιτρέπει το μοντάζ με 3 διαφορετικές ταχύτητες – ½ slow motion, ¼ slow motion και στην αρχική. Σε ότι αφορά στον ήχο, το G Pro 2 έχει μεγαλύτερο ηχείο υψηλής έντασης 1W Hi-Fi (κατά 30% πιο δυνατό από αυτό στο G Pro), μέσω του οποίου προσφέρει καθαρότερο ήχο με ενισχυμένα μπάσα.

Ο ανταγωνισμός εντείνεται και από την Ιαπωνία, απ’όπου η Sony Mobile λανσάρει το αδιάβροχο Sony Xperia Z2 με δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ. Σε ότι αφορά στον ήχο, το θέμα του πρώτου βίντεο της HTC για το BoomSound στα smartphone της, η Sony υπόσχεται πως «είτε είστε σε ένα αεροπλάνο ή στο λεωφορείο, θα μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας εν κινήσει χωρίς διακοπές από τους θορύβους του περιβάλλοντος. Η ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου και ο δυναμικός ήχος του Xperia Z2 συμβάλλουν στη μείωση έως και 98% του περιβαλλοντικού θορύβου, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα ακουστικά MDR NC31EM Digital Noise Cancelling Headset. ‘Η απλώς αφεθείτε στο S-Force Front Surround του Xperia Z2 και βυθιστείτε στον κόσμο των τελευταίων ταινιών, παιχνιδιών και μουσικής στη συσκευή σας».

Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi, @techingr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024