Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai

Hyundai

Πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών συνδυάζει το νέο πρωτότυπο της Hyundai, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το Intrado, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, διακρίνεται για τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του αλλά και για τις εξίσου εντυπωσιακές αναλογίες του, οι οποίες παραπέμπουν σε ένα τυπικό SUV. Βέβαια, η σημαντικότερη ιδιαιτερότητα του […]

Πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών συνδυάζει το νέο πρωτότυπο της Hyundai, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το Intrado, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, διακρίνεται για τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του αλλά και για τις εξίσου εντυπωσιακές αναλογίες του, οι οποίες παραπέμπουν σε ένα τυπικό SUV.

Βέβαια, η σημαντικότερη ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου Hyundai έχει να κάνει με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του και ειδικότερα για τη δημιουργία του πλαισίου του.

Το τελευταίο αποτελείται από ανθρακονήματα, ενώ οι εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος είναι κατασκευασμένες από έναν ιδιαίτερα ελαφρύ τύπο χάλυβα, ο οποίος δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο εσωτερικό του Intrado, το πορτοκαλί χρώμα δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τα εκτεθειμένα τμήματα του ανθρακονημάτινου πλαισίου και τις σκουρόχρωμες επιφάνειες του ταμπλό.

Το πρωτότυπο της Hyundai, το οποίο έχει δημιουργηθεί υπό την επίβλεψη του Petter Schreyer, θα εφοδιάζεται με το νέο υδρογονοκίνητο σύστημα της κορεατικής φίρμας, διαθέτοντας αυτονομία που αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα.

Γ.Α

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024