Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο Ράιαν Γκόσλινγκ μισεί το Χόλιγουντ;

Γιατί ο Ράιαν Γκόσλινγκ μισεί το Χόλιγουντ;

Στο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ Seduced and Abandoned ο διάσημος ηθοποιός περιγράφει τα δύσκολα πρώτα χρόνια του στο Hollywood. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συνέβαινε στον Ryan Gosling πριν γίνει ο διάσημος και περιζήτητος χολιγουντιανός ηθοποιός. Στο εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για το Χόλιγουντ Seduced and Abandoned που υπογράφουν ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντγουιν και ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός Τζέιμς Τόμπακ, o Γκόσλινγκ περιγράφει με εξαιρετικά γλαφυρό τρόπο τα χρόνια που άσημος ακόμη αναζητούσε την τύχη του σε οντισιόν στο Χόλιγουντ. «Αυτό είναι το τρομερό στο Χόλιγουντ.
Έρχονται άνθρωποι που έχουν παρατήσει τις οικογένειες τους, τους φίλους τους, την δουλειά τους για να κυνηγήσουν ένα όνειρο του οποίου η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί είναι ελάχιστη και το ξέρουν. Όλοι μοιράζονται το ίδιο όνειρο. Και δεν ξέρουν αν είναι προαίσθημα ή αυταπάτη. Θα είσαι πολύ τυχερός αν καταφέρεις να κάνεις μια οντισιόν.Όταν τα καταφέρεις πας εκεί και βλέπεις δεκάδες άλλους που σου μοιάζεις. Συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι ο μόνος με το καουμπόικο καπέλο». Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από την HBO εκτός του Γκόσλινγκ μιλούν μεταξύ άλλων οι Μάρτιν Σκορτσέζε, Ρόμαν Πολάνσκι, Τζέιμς Κάαν και Τζέσικα Τσαστέιν.

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024