Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνδρομητική υπηρεσία μουσικής σε συνδρομητές Wind, με το Akazoo

Συνδρομητική υπηρεσία μουσικής σε συνδρομητές Wind, με το Akazoo

Πρόσβαση σε διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο (με νέα αλλά και παλιά τραγούδια) τραγουδιών μέσω Διαδικτύου και τεχνολογία ροής παρέχει η Wind στους συνδρομητές της, μετά την συμφωνία που υπέγραψε με την InternetQ για την υπηρεσία music streaming Akazoo. Η συνδρομητική υπηρεσία χρεώνεται περίπου 4 ευρώ το μήνα για πρόσβαση από browser ή 7 ευρώ για πρόσβαση και από Android smartphone ή tablet.

Πρόσβαση σε διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο (με νέα αλλά και παλιά τραγούδια) μέσω Διαδικτύου και τεχνολογία ροής παρέχει η Wind στους συνδρομητές της, μετά την συμφωνία που υπέγραψε με την InternetQ για την υπηρεσία music streaming Akazoo. Η συνδρομητική υπηρεσία χρεώνεται περίπου 4 ευρώ το μήνα για πρόσβαση από browser ή περίπου 7 ευρώ για πρόσβαση και από Android smartphone ή tablet, χωρίς περιορισμό στις ακροάσεις.

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία music streaming δίνει στους συνδρομητές της WIND άμεση πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 15.000.000 τραγούδια, με πλούσιο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Οι συνδρομητές αποκτούν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τις δικές τους playlist από οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet ή υπολογιστή).

Για να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND AKAZOO οι συνδρομητές WIND χρειάζεται να επισκεφθούν το wind.akazoo.com και να ενεργοποιήσουν το πακέτο που τους ταιριάζει:

  • Standard για πρόσβαση μόνο από browser με 3,99€/μήνα ή,
  • Premium για πρόσβαση από browser και εφαρμογή για Android (τηλέφωνο & tablet) και iPhone με €6,99/μήνα.

Οι συνδρομητές WIND μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία δωρεάν για 30 ημέρες, απολαμβάνοντας απεριόριστη μουσική χωρίς χρέωση δεδομένων έως και τις 30/06/2014.

Επίσης, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, για κάθε νέα ενεργοποίηση συμβολαίου στα WIND Stores, Public, www.wind.gr στο οικονομικό πακέτο W και με τη χρήση ειδικού κωδικού, η υπηρεσία παρέχεται απολύτως δωρεάν για 12 μήνες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της υπηρεσίας ο Βασίλης Γερογιάννης, Mobile Data & VAS Marketing Senior Manager WIND, δήλωσε: «O τρόπος με τον οποίο ακούμε μουσική έχει αλλάξει. Τα smartphones και το mobile internet μάς δίνουν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια κάθε στιγμή, όπου κι αν βρισκόμαστε. Με την υπηρεσία WIND Akazoo, προσφέρουμε στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική από όλες τις έξυπνες συσκευές τους, να ανακαλύπτουν νέα είδη μουσικής και να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.»

Από την πλευρά της InternetQ PLC, της εταιρείας που παρέχει την υπηρεσία απεριόριστης μουσικής Akazoo, o Απόστολος Ζερβός, SVP Akazoo, υπογράμμισε: «Ως η πρώτη εταιρεία διάθεσης απεριόριστης μουσικής streaming στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας στην εισαγωγή χρηστών στο νέο τρόπο μουσικής απόλαυσης είναι μεγάλη και πιστεύουμε ότι η νέα συνεργασία με τη WIND σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της μουσικής εμπειρίας, προσφέροντας μια εύκολα προσβάσιμη και ελκυστική υπηρεσία σχεδιασμένη στα μέτρα των Ελλήνων μουσικόφιλων.»

Οι υπηρεσίες μουσικής με τεχνολογία ροής προκαλούν κίνηση data, επομένως καταναλώνουν τυχόν διαθέσιμα ΜΒ του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας –εκτός εάν το app της υπηρεσίας μουσικής εξαιρείται από το εκάστοτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που την παρέχει Ένα αρχείο μουσικής σε φορμά MP3 μπορεί να ξεπερνά τα 3ΜΒ. Το μέγεθος του αρχείου εξαρτάται από την ποιότητα της κωδικοποίησης και τη διάρκεια του τραγουδιού. Ένας γενικός κανόνας είναι το 1 – 1,5 ΜΒ ανά λεπτό.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024