Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάκριση της Westnet Distribution στα Mobile & Apps Awards

Διάκριση της Westnet Distribution στα Mobile & Apps Awards

To Vivo Tab Note 8 της ASUS εξασφάλισε στην Westnet Distribution το βραβείο του καλύτερου tablet στην ελληνική αγορά. Η διάκριση Best Tablet απονεμήθηκε στα Μobile & Apps Awards που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου InfoCom World 2014. Η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Π. Γερμανού τοποθέτησε και διένειμε κατά αποκλειστικότητα το ASUS Vivo Tab Note 8 στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο Best Tablet κατέκτησε η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Π. Γερμανού, στα Μobile & Apps Awards που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου Info-Com World. Η διάκριση αφορά στο Vivo Tab Note 8 της ASUS το οποίο τοποθέτησε και διένειμε στην ελληνική αγορά αποκλειστικά η Westnet Distribution Α.Ε.

Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής Mobility Business Unit της Westnet, κ. Ν. Δημητρόπουλος.

Η Westnet Distribution Α.Ε. αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της ASUS για notebooks, pc, tablets και οθόνες. Μέσω της εμπορικής της πολιτικής η εταιρεία πέτυχε την αποτελεσματική τοποθέτηση του tablet ASUS Vivo Note 8, στην ελληνική αγορά, την ανάδειξη των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων και την προτίμηση του ελληνικού κοινού.

Τα βραβεία Mobile & Apps Awards που διοργανώνονται στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Info-Com έχουν στόχο την ανάδειξη των πρωτοπόρων εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων που συμβάλλουν στη ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.ά.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024