Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αγαπημένο αρκουδάκι των παιδικών της χρόνων επέστρεψε στη ζωή

Το αγαπημένο αρκουδάκι των παιδικών της χρόνων επέστρεψε στη ζωή

Τα περασμένα Χριστούγεννα ο μελλοντικός σύζυγος της Τζέσικα αποφάσισε να της κάνει το πιο γλυκό δώρο, κάτι που δεν θα περίμενε ποτέ. Να επαναφέρει στη ζωή το πολυαγαπημένο αρκουδάκι των παιδικών της χρόνων, Ασπρούλη. Τόσο χρόνια μετά το κεφάλι του είχε ξεκολλήσει, έλειπαν τα μάτια, η μύτη και τα αυτιά, και το μισό του γέμισμα. Η αντίδραση της Τζέσικα όταν τον αντικρίζει είναι ανεκτίμητη...

Τα περασμένα Χριστούγεννα ο μελλοντικός σύζυγος της Τζέσικα αποφάσισε να της κάνει το πιο γλυκό δώρο, κάτι που δεν θα περίμενε ποτέ. Να επαναφέρει στη ζωή το πολυαγαπημένο λευκό αρκουδάκι των παιδικών της χρόνων, Ασπρούλη.

Όταν η αποστολή ξεκίνησε, o Ασπρύλης ήταν τόσο φθαρμένος από τα χρόνια που είχε κοπεί σε δύο κομμάτια. Το κεφάλι του είχε ξεκολλήσει, του έλειπε ένα αυτί, η μύτη, και τα δύο μάτια, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο αρκούδος ήταν πολύ, μα πολύ αδυνατισμένος καθώς έλειπε το μισό «γέμισμα».

Άλλωστε είναι μεγαλύτερος και από την ίδια, καθώς είχε καταφθάσει ως δώρο στο «baby shower» της μητέρας της.

Αφού πραγματοποίησε πρώτα έρευνα για βίντατζ αρκουδάκια προκειμένου να βρει με ποιο τρόπο πρέπει να αναστηθεί ο Ασπρούλης, ο Βας Άλι τον μετέφερε σε κατάστημα εξειδικευμένο στην αποκατάσταση παλαιών λούτρινων παιχνιδιών στη ζωή και έπειτα από μία εβδομάδα είχε ανακτήσει την παλιά του δόξα.

Η αντίδραση της Τζέσικα όταν ανοίγει το κουτί του χριστουγεννιάτικου δώρου της και ανακαλύπτει πως μέσα βρίσκεται ο Ασπρούλης των παιδικών της χρόνων είναι ανεκτίμητη…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024