Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Byte «Συνεργάτης της Χρονιάς 2013» για την Dell μεταξύ συνεργατών σε 32 χώρες

Η Byte «Συνεργάτης της Χρονιάς 2013» για την Dell μεταξύ συνεργατών σε 32 χώρες

«Συνεργάτης της χρονιάς 2013» χρίστηκε από την Dell η ελληνική Byte Computer για την αφοσίωση, την τεχνογνωσία και την προστιθέμενη αξία που δίνει στα προϊόντα της στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

«Συνεργάτης της χρονιάς 2013» χρίστηκε από την Dell η ελληνική Byte Computer για την αφοσίωση, την τεχνογνωσία και την προστιθέμενη αξία που δίνει στα προϊόντα της στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η Βyte Computer ΑΒΕΕ, κατέκτησε το βραβείο “Partner of the Year 2013”. Μόνο τέσσερις εταιρείες βραβεύτηκαν από τις 32 χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου και Βορείου Αφρικής (MedNA, Mediterranean – North Africa).

Η βράβευση της Byte έγινε κατά τη διάρκεια του 5ου ετήσιου Συνεδρίου Dell PartnerDirect EMEA Solutions, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2013. Η Dell επιβράβευσε συνεργάτες της για την περιοχή ΕΜΕΑ, μέλη του προγράμματος Dell PartnerDirect, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 350 συνεργάτες, εκπροσωπώντας περισσότερες από 60 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η Byte, με παρουσία 30 ετών στην ελληνική αγορά, συνεργάζεται με την Dell από την έναρξη του προγράμματος Dell PartnerDirect στην Ελλάδα το 2007, εστιάζοντας στην παροχή ανταγωνιστικών λύσεων για τους πελάτες της, αξιοποιώντας client λύσεις, λύσεις υποδομών ΙΤ και υπηρεσίες της Dell.
Η Dell παρέχει προγράμματα κινήτρων και προγράμματα εκπαίδευσης, εργαλεία marketing και τεχνογνωσία για να συμβάλλει στην επιτυχία των συνεργατών της και στη διαρκή εξέλιξη της συνεργασίας τους.

Ο κ. Σπύρος Βυζάντιος, πρόεδρος ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της Byte, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκρισή μας και πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Dell, η οποία μας προσφέρει μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων στις λύσεις που σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας».

«Οι συνεργάτες μας διαδραμματίζουν ένα σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξή μας και παρέχουν πρόσβαση στην τεχνολογία και τις λύσεις της Dell, σε ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πελατών σε όλο τον κόσμο. Συγχαίρουμε την Byte Computer για τη βράβευσή της και της ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες και στο μέλλον» ανέφερε η κα Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας. «Η βράβευση αυτή υπογραμμίζει την επιτυχία του προγράμματος Dell PartnerDirect στην Ελλάδα, αλλά και τις δυνατότητες των συνεργατών μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε και άλλες διακρίσεις συνεργατών μας στην Ελλάδα» προσέθεσε η κα Οικονομίδου.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024