Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
220TΒ διακινήθηκαν μέσω Cosmote τις τελευταίες μέρες του 2013

220TΒ διακινήθηκαν μέσω Cosmote τις τελευταίες μέρες του 2013

Πεντακόσια εκατομμύρια κλήσεις κλήθηκε να διεκπεραιώσει το δίκτυο της Cosmote από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την Πρωτοχρονιά του 2014. Ωστόσο, δεν ήταν το 1 δισεκατομμύριο λεπτών ομιλίας που αναδείχτηκαν πρωταθλητές την εορταστική περίοδο του 2013, αλλά τα data: τα εκτεταμένα δίκτυα 3G και 4G και η αυξημένη χωρητικότητα εξυπηρέτησαν την διακίνηση του δυσθεώρητου αριθμού των 220 Τerabyte.

Πεντακόσια εκατομμύρια κλήσεις κλήθηκε να διεκπεραιώσει το δίκτυο της Cosmote από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την Πρωτοχρονιά του 2014. Ωστόσο, δεν ήταν το 1 δισεκατομμύριο λεπτών ομιλίας που αναδείχτηκαν πρωταθλητές στην επικοινωνία την εορταστική περίοδο του 2013, αλλά τα data: τα εκτεταμένα δίκτυα 3G και 4G και η αυξημένη χωρητικότητα εξυπηρέτησαν την διακίνηση του δυσθεώρητου αριθμού των 220 Τerabyte -σύμφωνα με τον Wolfram Alpha, 220 terabyte είναι περισσότερα (1,3) από ολόκληρο το περιεχόμενο στον (επιφανειακό, έστω) παγκόσμιο ιστό το 2001…

Όπως διαπιστώνει η Cosmote, την περίοδο των εορτών οι συνδρομητές της πραγματοποίησαν σχεδόν 500 εκατομμύρια κλήσεις με συνολική διάρκεια σχεδόν 1 δισεκατομμύριο λεπτά.
Το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της εταιρείας διαχειρίστηκε όγκο δεδομένων που ξεπέρασε τα 220 Terabyte, αυξημένο κατά 30% σε σχέση με τον όγκο της εορταστικής περιόδου του 2012.

Με αφορμή τους υπερμεγέθεις αριθμούς, η Cosmote θυμίζει τις επενδύσεις της στην ανάπτυξη του δικτύου της για την εξυπηρέτηση της κίνησης δεδομένων και υποστηρίζει πως το δίκτυό της προσφέρει υπερδιπλάσιες μέσες ταχύτητες σε σχέση με τον επόμενο ανταγωνιστή σε επίπεδο data και την καλύτερη εμπειρία φωνής, με το HD Voice, που μόνο η Cosmote προσφέρει στην Ελλάδα.

Μέσα στο 2013, το δίκτυο 4G της Cosmote τετραπλασιάστηκε -καλύπτει όλες τις πόλεις άνω των 60.000 κατοίκων και πολλές μικρότερες σε όλη την χώρα καθώς και όλους τους δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς. Όπως υποστηρίζει, προσφέρει υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα.

Επίσης, η χωρητικότητα mobile broadband του δικτύου 3G αυξήθηκε κατά 34%. Η αύξηση της διαθέσιμης χωρητικότητας εξυπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες των πελατών, υποστηρίζει η εταιρεία. Μάλιστα, η εταιρεία δημιούργησε ένα σύγχρονο κέντρο παρακολούθησης της εμπειρίας των χρηστών από το δίκτυό της στο νέο κτήριο της στην Παιανία. Εκεί, με τη χρήση εξειδικευμένων συστημάτων διαχείρισης της εμπειρίας των πελατών, αξιολογείται σε πραγματικό χρόνο, επί 24ώρου και καθημερινά, η εμπειρία που βιώνουν οι πελάτες της από τη χρήση των υπηρεσιών Voice, SMS, Data, Roaming και για τα 3 δίκτυα (2G, 3G, 4G).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024