Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος κέρδισε το smartphone Sony Xperia Z1 από το in.gr;

Ποιος κέρδισε το smartphone Sony Xperia Z1 από το in.gr;

Το Sony Xperia Z1, το smartphone που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Sony σε όλους τους τομείς, προσέφερε η Cosmote σε έναν τυχερό/-ρή επισκέπτη του in.gr. Το κορυφαίο smartphone 4G της Sony, αξίας 749 ευρώ, που μπορεί να αξιοποιήσει το δίκτυο 4G της Cosmote για 10 φορές ταχύτερο Mobile Internet σε σχέση με τα δίκτυα 3G συγκέντρωσε χιλιάδες προτιμήσεις και η κλήρωση της 25ης Νοεμβρίου 2013 ανέδειξε τον τυχερό!

Το Sony Xperia Z1, το smartphone που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Sony σε όλους τους τομείς, προσέφερε η Cosmote σε έναν τυχερό/-ρή επισκέπτη του in.gr. Το κορυφαίο smartphone 4G της Sony, αξίας 749 ευρώ, που μπορεί να αξιοποιήσει το δίκτυο 4G της Cosmote για 10 φορές ταχύτερο Mobile Internet σε σχέση με τα δίκτυα 3G, συγκέντρωσε χιλιάδες προτιμήσεις και η κλήρωση της 25ης Νοεμβρίου 2013 ανέδειξε… την τυχερή!

  • Συγκεκριμένα, το Sony Xperia Z1 κληρώθηκε στην κα Σταυρούλα Κυβέλου.

Η κα Κυβέλου αποδέχτηκε με χαρά το δώρο-προσφορά της COSMOTE.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στην κλήρωση. Επισκεφτείτε ξανά το in.gr και το tech.in.gr για να λάβετε μέρος στην επόμενη μεγάλη κλήρωση -δεν αργεί!

Σχετικά με το Xperia Z1

Το Sony Xperia Z1 προσφέρει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony στη φωτογραφία, την οθόνη και τον ήχο. Ανάμεσα στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του αδιάβροχου Xperia Z1, είναι ο μεγάλος αισθητήρας και οι προηγμένες εφαρμογές κάμερας.

Με το Sony Xperia Z1 οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να πλοηγηθούν στο Internet με ταχύτητες 4G, απολαμβάνοντας έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile internet σε σχέση με δίκτυα 3G. Ήδη σε λιγότερο από ένα χρόνο από την εμπορική διάθεση του δικτύου, το 4G της COSMOTE είναι διαθέσιμο σε περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της χώρας και η ανάπτυξή του συνεχίζεται δυναμικά.

Διαβάστε περισσότερα για το Sony Xperia Z1 στο tech.in.gr:



Δείτε πώς τεκμηριώνει η Sony ότι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Xperia Z1 αναδεικνύουν ιδανικά τις πιο σημαντικές και αξέχαστες στιγμές της ζωής μας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024