Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βύρωνας φιλοξενεί ξανά το 4ο Django Festival

Ο Βύρωνας φιλοξενεί ξανά το 4ο Django Festival

Η διήμερη γιορτή του manouche και swing/jazz ήχου επιστρέφει με συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις για ακόμη μια φορά στο πάρκο Αγ.Τριάδας “Λαμπηδόνα”, στο Βύρωνα το Σάββατο και την Κυριακή (12 και 13/10/2013). Στο φεστιβάλ εκτός από τα μουσικά σχήματα και τις χορευτικές ομάδες που συμμετέχουν, θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις οργανοποιών, παιδικές δραστηριότητες και παράλληλα με το […]

Η διήμερη γιορτή του manouche και swing/jazz ήχου επιστρέφει με συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις για ακόμη μια φορά στο πάρκο Αγ.Τριάδας “Λαμπηδόνα”, στο Βύρωνα το Σάββατο και την Κυριακή (12 και 13/10/2013).

Στο φεστιβάλ εκτός από τα μουσικά σχήματα και τις χορευτικές ομάδες που συμμετέχουν, θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις οργανοποιών, παιδικές δραστηριότητες και παράλληλα με το ατελείωτο jamming και τη λειτουργία κουζίνας και bar κανένας δεν θα μείνει αδιάφορος.

Το Django Festival αποτελεί μια πρωτοβουλία των μουσικών και φίλων της gypsy jazz μουσικής και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ομάδας Plenty projects, του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου της Λαμπηδόνας, καθώς και την βοήθεια εθελοντών.

Τα μουσικά σχήματα που θα συμμετέχουν είναι τα: Diminuita, Gadjo Dilo, Groovin’ High (από την Πάτρα), Ghost Notes (από το Βόλο), Je Swing, Jitterbugs (από τη Θεσσαλονίκη), Swingazoo και Swing Apres Midi.

To 4ο Django Festival θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 18.00, το Σάββατο 12/10, με την έκθεση χειροποίητων μουσικών οργάνων και μουσική με DJ set από τους Jitterbugs Skg. Tην ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί μάθημα χορού για παιδιά από τον Ilias Kalpakas και στις 20.30 θα ξεκινήσουν οι live εμφανίσεις των Groovin’ High, Swing Apres Midi, Γιάννης Λουκάτος Trio και Gadjo Dilo.

Την Κυριακή (13/10) οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17.00 όπου εκτός από την έκθεση χειροποίητων οργάνων, στον ίδιο χώρο τα παιδιά θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα κατασκευαστικό παιχνίδι και να ακούσουν παραμύθια. Παράλληλα στα decks θα βρίσκεται η Evdokia Preka και στις 19.30 θα εμφανιστούν live οι: Αντώνης Πρίφτης & Ηλίας Τσάγκαρης Guitar Duo, SwingEς, Ghost Notes, Swingazoo και Diminuita. Το φεστιβάλ θα κλείσει τα μεσάνυχτα της Κυριακής με πολύ jamming.

4ο Django Festival
Πάρκο Αγ.Τριάδας-Λαμπηδόνα, Βύρωνας (το πάρκο βρίσκεται μεταξύ των οδών Μεσολογγίου, Κορδελιού, Κωνσταντιλιέρη και Ξάνθης)

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024