Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Red Hulk το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Στο Red Hulk το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Στην ταινία Red Hulk της Ασημίνας Προέδρου, μία ιστορία που φέρνει στο νου την υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απονεμήθηκε ο Χρυσός Διόνυσος, το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας. Σε αυτήν ένας νεαρός εντάσσεται σε μια ομάδα νεοναζιστών και έρχεται αντιμέτωπος με τον περίγυρό του, καθώς και με ηθικά […]

Στην ταινία Red Hulk της Ασημίνας Προέδρου, μία ιστορία που φέρνει στο νου την υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απονεμήθηκε ο Χρυσός Διόνυσος, το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας.

Σε αυτήν ένας νεαρός εντάσσεται σε μια ομάδα νεοναζιστών και έρχεται αντιμέτωπος με τον περίγυρό του, καθώς και με ηθικά διλήμματα.

Ο Φρίξος Προέδρου, που πρωταγωνιστεί στην ταινία, κέρδισε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας.

Πολύ μεγάλη ήταν φέτος η συμμετοχή, αλλά και η παρουσία στις βραβεύσεις των γυναικών σκηνοθετών, καθώς αρκετά από τα μεγάλα βραβεία κατέληξαν σε γυναικεία χέρια.

Ο Αργυρός Διόνυσος απονεμήθηκε στην ταινία Dead End της Τόνιας Μισιαλή, το Βραβείο Σπουδαστικής Ταινίας κατέκτησε η ταινία Νικολέτα της Σόνια Λίζα Κέντερμαν, το Βραβείο Τόνια Μαρκετάκη στην ταινία Πιετά και το Ειδικό Βραβείο Ντίνος Κατσουρίδης στην ταινία Συνθήκη 10/60.

Στην ίδια ταινία απονεμήθηκε και τιμητική διάκριση φωτογραφίας.

Η ταινία Γεννήτρια απέσπασε Τιμητική Διάκριση Σεναρίου.

Για την εμρηνεία της στην ταινία Στο Κατώφλι βραβεύτηκε η Μυρτώ Παπούλια. Τιμητική διάκριση Μοντάζ δόθηκε στην ταινία Σκιαμαχία, Τιμητική Διάκριση Ήχου στην ταινία Μαθήματα Οδήγησης, Σχεδιασμού Ήχου στην Συνθήκη 10/60 και Πρωτότυπης Μουσικής στην ταινία Εθελοντές.

Τιμητική Διάκριση Σκηνικών – Κοστουμιών απονεμήθηκε στην ταινία Memory Reloaded, ενώ ειδικό βραβείο απέσπασε η ταινία Δεν Είμαι Τώρα Εδώ.

Στο Διεθνές Τμήμα του Φεστιβάλ το πρώτο βραβείο απέσπασε η ταινία Η Μέρα των Νεκρών από την Πολωνία της Αλεξάντρα Τρεπίνσκα, ενώ το δεύτερο βραβείο κέρδισε η ταινία The Runaway.

Αγγελική Στελλάκη

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024