Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνίδες bloggers αναλαμβάνουν μια ακόμα Δράση για καλό σκοπό

Ελληνίδες bloggers αναλαμβάνουν μια ακόμα Δράση για καλό σκοπό

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6:00μμ θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Τea για την Λάμψη», μια πρωτοβουλία των μελών της «Δράσης Ελληνίδων Bloggers», για την οικονομική ενίσχυση συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΛΑΜΨΗ.

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 6:00μμ θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Τea για την Λάμψη», μια πρωτοβουλία των μελών της «Δράσης Ελληνίδων Bloggers», για την οικονομική ενίσχυση συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΛΑΜΨΗ.

Στο χώρο θα προσφέρονται προς πώληση σπιτικές λιχουδιές από τους φίλους της Δράσης -μαρμελάδες, μέλι, γλυκά του κουταλιού, σάλτσες, λικεράκια, τραχανάδες, ξηροί καρποί, αρωματικά βότανα, σαπουνάκια, κεριά και άλλα. Θα διατεθούν δε, αντί συμβολικού ποσού για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, παρουσία εκπροσώπου της Λάμψης.

  • Η εκδήλωση θα γίνει στο Εστιατόριο «Σκούφος – Εδέσματα», Κωνσταντινουπόλεως 140, Θεσσαλονίκη με τιμή εισόδου 5 ευρώ (περιλαμβάνει καφέ και χειροποίητα εδέσματα). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6934965684 την κυρία Ρένα Χριστοδούλου

Η Δράση των Ελληνίδων Bloggers δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2012. Στην Δράση συμμετέχουν 410 εγγεγραμμένες γυναίκες που γράφουν στο Διαδίκτυο και άλλοι που δεν έχουν μπλογκ αλλά στέλνουν τις συμμετοχές τους με e-mail.

Τα μέλη της Δράσης έχουν διοργανώσει διάφορες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για καλό σκοπό (τον Καλό Σαμαρίτη, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα). Επίσης, η Δράση έχει στηρίξει εκδηλώσεις για το Ζάννειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών, το Μείνε Δυνατός, την Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρεία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Κιβωτό του Κόσμου κ.ά.

«Θέλω να τονίσω ότι βασική προϋπόθεση είναι να ορίζουμε που θα πάνε τα χρήματα, σε ποιο ίδρυμα ή σύλλογο, να παρίστανται εκπρόσωποι του ιδρύματος καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και να παίρνουν οι ίδιοι τα χρήματα από τις πωλήσεις, με αποδείξεις. Επίσης, δεν θα πρέπει να έχουμε λειτουργικά έξοδα, δηλαδή δωρεάν αίθουσα και προσωπική εργασία και το ποσόν να πηγαίνει όλο στο εκάστοτε ίδρυμα η σύλλογο. Εμείς δεν διαχειριζόμαστε χρήματα» τονίζει η κα Ρένα Χριστοδούλου, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής της Δράσης. «Την ευθύνη για το αδιάβλητο την αναλαμβάνει ο φορέας που τα διοργανώνει», συμπληρώνει.

Η επόμενη έκθεση θα γίνει στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου για το Χριστοδούλειο ίδρυμα. Τον Δεκέμβριο, η Δράση στηρίζει και φτιάχνει χειροποίητα παιχνίδια για τα παιδικά χωριά SOS της Θεσσαλονίκης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024