Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati

Maserati

Με την υπογραφή του οίκου μόδας Ermenegildo Zegna επιστρέφει η Maserati Quattroporte στην Φρανκφούρτη. Αν και πρόκειται για την πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με την ιταλική φίρμα πρόκειται να περάσει στην παραγωγή μέσα στην επόμενη χρονιά, οι διαφορές που το χωρίζουν από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του μετρούνται στα δάκτυλα του ενός […]

Με την υπογραφή του οίκου μόδας Ermenegildo Zegna επιστρέφει η Maserati Quattroporte στην Φρανκφούρτη. Αν και πρόκειται για την πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με την ιταλική φίρμα πρόκειται να περάσει στην παραγωγή μέσα στην επόμενη χρονιά, οι διαφορές που το χωρίζουν από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, ξεχωρίζει το χρώμα του αμαξώματος, το οποίο χάρη στη χρήση ειδικών στρώσεων έχει αποκτήσει ένα εντυπωσιακό «βάθος».

Ανάλογου χαρακτήρα είναι και οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της ιταλικής μπερλίνας. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έχει υιοθετήσει το χρώμα της μόκας.

Τις επενδύσεις των καθισμάτων, όπως και των υπολοίπων επιφανειών του εσωτερικού, τις έχει επιμεληθεί ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος Ermenegildo Zegna, επιλέγοντας υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το δέρμα και το ύφασμα.

auto.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024