Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν διακινήθηκε 1PB δεδομένων από το δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο

Δωρεάν διακινήθηκε 1PB δεδομένων από το δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο

Ρεκόρ σημείωσε η κίνηση data στο δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, στο δίκτυο διακινήθηκε 1 petabyte δεδομένων, ξεκινώντας από τις τουριστικές περιοχές. Η Cosmote προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, συμβολαίου και μη, έως την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και υποθέτουμε ότι εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά της.

Ρεκόρ σημείωσε η κίνηση data στο δίκτυο της Cosmote τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, στο δίκτυο διακινήθηκε 1 petabyte δεδομένων (=1000 terrabyte), ξεκινώντας από τις τουριστικές περιοχές. Η Cosmote προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, συμβολαίου και μη, έως την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και υποθέτουμε ότι εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά της.

Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε ότι η κίνηση data παρουσιάζεται αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012. Σε τουριστικές περιοχές, η αύξηση κυμαίνεται μεταξύ 50 – 100% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2012. Για παράδειγμα, στην Χαλκιδική η κίνηση data τον Αύγουστο ενισχύθηκε κατά 83% σε σχέση με το 2012 και πλησίασε το 340% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες του 2013. Αντίστοιχα, στις Κυκλάδες η χρήση υπηρεσιών internet και δεδομένων στο δίκτυο της COSMOTE έφθασε το 56% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο και ξεπέρασε το 270% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι έως και 31/08/13, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, Καρτοκινητής & COSMOTE Internet On The Go.
Ανανέωση: H εταιρεία διευκρινίζει ότι δεν χρεώθηκαν μόνο όσοι ακολούθησαν την διαδικασία για να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

Η κίνηση στο δίκτυο 4G της COSMOTE εξακολουθεί να σημειώνει συνεχώς αύξηση: ειδικά τον Αύγουστο τριπλασιάστηκε σε σχέση με τον Ιούλιο. Οι συνδρομητές Cosmote με συσκευές 4G έχουν κληθεί να ενεργοποιήσουν δωρεάν έως τις 31 Οκτωβρίου 2013 την πρόσβαση στο δίκτυο 4G, το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

H Vodafone παρείχε επίσης δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Internet 4Sharing και Vodafone Mobile Broadband, με πολιτική ορθής χρήσης 3GB, από τις 8 Αυγούστου έως και 18 Αυγούστου. Τέλος, η Vodafone είχε επίσης απευθύνει πρόσκληση δωρεάν ενεργοποίησης του 4G στους συνδρομητές της.

Διαβάστε επίσης:
Ericsson: Διπλασιάστηκαν οι συνδρομές για γρήγορο Ίντερνετ από το κινητό

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024