Ο Αστέρας πήρε τον βαθμό στα Χανιά με δέκα παίκτες
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης (1-1) στα Χανιά σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ναζλίδη στο 3ο λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπαράλες στο 47΄. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 9ο λεπτό, μετά την αποβολή του Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη.
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης (1-1) στα Χανιά σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Ναζλίδη στο 3ο λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπαράλες στο 47΄. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 9ο λεπτό, μετά την αποβολή του Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιακουμάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Αστέρα από τον Λισγάρα, και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι. Ο Ναζλίδης το εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα (3΄) και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πλατανιά.
Τα κακά μαντάτα συνέχισαν για τον προπονητή της Τρίπολης, Σάκη Τσιώλη, όταν στο 9ο λεπτό ο Λισγάρας έκανε ανόητο φάουλ στον Γιακουμάκη, και ο διαιτητής τον τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για περισσότερο από 80 λεπτά. Ο προπονητής του Αστέρα, αμέσως έκανε εσωτερικές αλλαγές, φέρνοντας τον Πιπίνη σαν δεύτερο στόπερ και τον Κοντοέ αριστερό μπακ.
Ο Ουσέρο έμεινε μόνος στο κέντρο, με τον Κάφα να γυρίζει λίγα μέτρα πιο πίσω. Παρά την αριθμητική υπεροχή ο Πλατανιάς φάνηκε να χαλαρώνει, όντας μπροστά στο σκορ και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Τσιώλη να κάνει δύο αλλαγές και να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Ζησόπουλο και τον Ναβάρο. Ο δεύτερος έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα της Τρίπολης, η οποία ευτύχησε να ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως.
Στο 47΄ ο δραστήριος Ναβάρο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο επίσης πολύ καλός Μπαράλες, έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.
Ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του μετά το τέρμα του Αστέρα και έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες στο 56΄ με τον Γουνδουλάκη να μπαίνει από δεξιά, να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ και στο 75΄ όταν ο Τόρες μόνος μπροστά από τον Ερνάντεζ, πλάσαρε άουτ. Από εκεί και πέρα τίποτε δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).
Διαιτητής: Μάνταλος
Κίτρινες : Φερνάντες, Ιντζίδης – Λισγάρας, Πιπίνης, Μπαράλες
Κόκκινες: Λισγάρας 9΄ (δεύτερη κίτρινη)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Θέρα (82΄ Πόπο), Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70΄ Τόρες), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (52΄ Νούνες).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46΄ Ναβάρο), Καράσκο (46΄ Ζησόπουλος), Μπαράλες (+90΄ Μπακασέτας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λευκός Οίκος: Η στιγμή των πυροβολισμών – «Είχε εμμονή με την προεδρία» λέει ο Τραμπ για τον άνδρα που άνοιξε πυρ
- Run for your lives: Οι Iron Maiden ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά την Αθήνα
- Τσίπρας: «Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας» είπε για τα χρώματα του κόμματος – «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα»
- Τελικός Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για τη μετακίνηση των φιλάιθλων
- Κύπρος: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές – Συμμετέχουν 18 κομματικοί συνδυασμοί
- Axios: Παράταση εκεχειρίας 60 ημερών – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συμφωνίας Ιράν με ΗΠΑ



