Η iSquare, ο επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοίνωσε το iPlus, το οποίο περιγράφει ως ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης για το iPad με την τεχνογνωσία της ασφαλιστικής εταιρίας ERGO. Με 19 ευρώ, το iPlus καλύπτει για έναν χρόνο το iPad σε περίπτωση ζημιάς από επαφή με υγρά, φωτιά ή τυχαία πτώση καθώς και θραύση της οθόνης.

Το iPlus παρέχει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για όποιο μοντέλο iPad επιλέξει ο αγοραστής (iPad mini, iPad 2, iPad με οθόνη Retina). Με το iPlus, σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές μπορεί άμεσα να το αντικαταστήσει δωρέαν στα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Service (isquare.gr/iplus_service).

Για την απόκτηση του iPlus αντί 19€, απαιτείται ταυτόχρονη αγορά του iPlus και του νέου, ασφαλιζόμενου iPad. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα πρέπει να συνδεθεί στη σελίδα isquare.gr/iplus μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να ενεργοποιήσει το iPlus με τον κρυφό κωδικό που θα βρει στη συσκευασία. Μετά την εγγραφή του, θα λάβει το πιστοποιητικό ασφάλισης, το οποίο και θα πρέπει να διατηρήσει σε περίπτωση πιθανού αιτήματος αποζημίωσης.

To iPlus διατίθεται από σήμερα, 25 Ιουλίου, σε συνεργαζόμενες με την iSquare αλυσίδες λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους αναλυτικούς όρους του iPlus η iSquare παραπέμπει στην ιστοσελίδα isquare.gr/iplus.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr