Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίλιοι πεντακόσιοι παίκτες συμμετείχαν στο GameAthlon του HAEC

Χίλιοι πεντακόσιοι παίκτες συμμετείχαν στο GameAthlon του HAEC

Χίλιοι πεντακόσιοι άνθρωποι, στην πλειονότητά τους 13-24 ετών, συμμετείχαν σε μια γιορτή αφιερωμένη στο gaming, το GameAthlon, που διοργανώθηκε πρώτη φορά από το ελληνοαμερικανικό κολέγιο HAEC σε συνεργασία με το CowboyTV, στο κέντρο της Αθήνας από τις 28-30 Ιουνίου 2013.

Χίλιοι πεντακόσιοι άνθρωποι, στην πλειονότητά τους 13-24 ετών, συμμετείχαν σε μια γιορτή αφιερωμένη στο gaming. Το GameAthlon διοργανώθηκε πρώτη φορά από το ελληνοαμερικανικό κολέγιο HAEC σε συνεργασία με το CowboyTV, στο κέντρο της Αθήνας από τις 28-30 Ιουνίου 2013.

Στην διάθεση των επισκεπτών ήταν 25 κονσόλες Xbox 360, δύο προσομοιωτές VRT Formula One και 40 PC. Πρόκληση, η συμμετοχή σε πρωταθλήματα και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Στο gameathlon έγιναν εννέα διαγωνισμοί και συγκεκριμένα League of Legends 5v5 και 2v2, FIFA 2013, Halo 4, NBA2K13, Streetfighter IV, Tekken Tag Tournament 2, Injustice, VRT Formula One και Cosplay. Επίσης, διοργανώθηκαν τουρνουά card games, Magic The Gathering, Games of Thrones, και Android Netrunner.

Τριάντα παίκτες διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς αυτούς και έλαβαν χρηματικά έπαθλα αξίας 5.000 ευρώ. Σε συμμετέχοντες μοιράστηκαν περί τα 140 δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Στο Gameathlon, παράλληλα με το παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες-σεμινάρια με αντικείμενο την σχεδίαση και την ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών, την ασφαλή χρήση smartphone, την προστασία από διαδικτυακές απειλές, τη σωστή διαχείριση δικτύων, την ανάπτυξη εφαρμογών για smartphone και άλλα, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων gamers.

  • Στην εκδήλωση συμμετείχε και έπαιξε με το νικητή του NBA2K13 ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ευρώπης Βαγγέλης Μάντζαρης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024