Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Samsung SideSync: Πληκτρολόγιο και mouse... δανεικά στο smartphone

Samsung SideSync: Πληκτρολόγιο και mouse… δανεικά στο smartphone

Η Samsung άρχισε να διαθέτει σε επιλεγμένα μοντέλα φορητών υπολογιστών της ένα app που επιτρέπει στον χρήστη να πληκτρολογεί στο laptop για να γράφει στο smartphone του, να χαράζει διαδρομές με το mouse στο smartphone του και άλλα, παντρεύοντας την ευκολία χρήσης ενός πλήρους συστήματος με την φορητότητα ενός smartphone.

Η Samsung άρχισε να διαθέτει σε επιλεγμένα μοντέλα φορητών υπολογιστών της ένα app που επιτρέπει στον χρήστη να πληκτρολογεί στο laptop για να γράφει στο smartphone του, να χαράζει διαδρομές στους χάρτες του smartphone με το mouse και άλλα, παντρεύοντας την ευκολία χρήσης ενός πλήρους συστήματος με μεγάλη οθόνη, πληκτρολόγιο και mouse με την φορητότητα ενός smartphone.

Κάθε φορά που οι δύο συσκευές συνδέονται, το app SideSync ενεργοποιείται και συγχρονίζει το περιεχόμενο από το smartphone στο PC ενώ ταυτόχρονα το… ταΐζει (φορτίζεται). Το SideSync μπορεί επίσης να εμφανίζει το τηλέφωνο ως virtual phone στην οθόνη του υπολογιστή, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο για να του επιτρέψει να το χειριστεί με πληκτρολόγιο και mouse. Mια από τις μάλλον χρήσιμες δυνατότητες που προσθέτει αυτή η εικονική μεταφορά του κινητού είναι η σχεδίαση σε χάρτες με την βοήθεια του mouse, αλλά η πλέον χρήσιμη είναι η χρήση του πλήρους πληκτρολογίου αντί του εικονικού πληκτρολογίου στο smartphone. To smartphone διατηρεί την πλήρη λειτουργικότητά του και έτσι είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων.


Με το SideSync, ηλεκτρονικός υπολογιστής και φορητή συσκευή γίνονται ένα καθώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο του υπολογιστή για να γράψει στο κινητό τηλέφωνο, να δει χάρτες σε μεγαλύτερη οθόνη, να επεξεργαστεί φωτογραφίες και βίντεο και στις δύο συσκευές.

Το SideSync υποστηρίζεται μόνο σε notebooks της Samsung και συγκεκριμένα διατίθεται προεγκαταστημένο ή με software update σε Samsung ATIV Book, Tab και One καθώς και στα νεότερα ATIV Q και ATIV Tab 3. Πρόκειται να διατεθεί στα Samsung Series x από το Samsung.com. Υποστηρίζει smartphone της Samsung με Ice Cream Sandwich, αν και προτείνεται η έκδοση Jelly Bean.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024