Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μην κάνετε την ενημέρωση 4.45 στο PS3, κολλάει!», φωνάζουν οι χρήστες

«Μην κάνετε την ενημέρωση 4.45 στο PS3, κολλάει!», φωνάζουν οι χρήστες

Σε δεκάδες ιστοσελίδες εκτείνεται η συζήτηση στο φόρουμ του Playstation 3 με τις αναφορές στα προβλήματα που προκάλεσε η εγκατάσταση της απαιτούμενης ενημέρωσης 4.45 στο λογισμικό συστήματος της κονσόλας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013. Οι χρήστες αναφέρουν πως η κονσόλα όχι μόνο «κολλάει» μετά το reboot, αλλά δεν ανταποκρίνεται καν στο πάτημα του πλήκτρου power.

Σε δεκάδες ιστοσελίδες εκτείνεται η συζήτηση στο φόρουμ του Playstation 3 με τις αναφορές στα προβλήματα που προκάλεσε η εγκατάσταση της απαιτούμενης ενημέρωσης 4.45 στο λογισμικό συστήματος της κονσόλας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013. Οι χρήστες αναφέρουν πως η κονσόλα όχι μόνο «κολλάει» μετά το reboot και δεν μπαίνει ποτέ στο μενού XMB, αλλά δεν ανταποκρίνεται καν στο πάτημα του πλήκτρου power, ενώ άλλοι δηλώνουν αδυναμία να βάλουν την κονσόλα σε Safe Mode.

Μια από τις επιλογές που συνιστά η επίσημη τηλεφωνική υποστήριξη, αναφέρουν οι χρήστες, είναι το φορμάρισμα του σκληρού δίσκου, εντούτοις πολλοί προτιμούν να περιμένουν το patch, από το επίπονο πολύωρο κατέβασμα των τίτλων τους από την αρχή, που μπορεί να σημαίνει download όγκου σε επίπεδο TB.

Άλλοι επιχείρησαν την επανεγκατάσταση του update, αν και χωρίς αποτέλεσμα. Κάποιοι υποθέτουν ότι το πρόβλημα αφορά μόνο σε δίσκους με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 500GB, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί.

Πάντως, η Sony έχει αναγνωρίσει την ύπαρξη του προβλήματος από το PS3 update 4.45, έχει σταματήσει να στέλνει σχετικές ειδοποιήσεις στους χρήστες PS3 και έχει κρύψει το update από τον δικτυακό του τόπο.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024