Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Galaxy S4

Galaxy S4 «Active» για τους λάτρεις της περιπέτειας από την Samsung

H Samsung Electronics πρόκειται να διαθέσει το καλοκαίρι του 2013 στις ΗΠΑ και στην Σουηδία μια έκδοση του κορυφαίου smartphone της που πληροί τις απαιτητικές προδιαγραφές για την καλή λειτουργία της συσκευής ακόμα και όταν παραμείνει επί μισή ώρα στο νερό σε βάθος ενός μέτρου (διαθέτει αδιάβροχη υποδοχή για τα ακουστικά) ή στην σκόνη. Ο χειρισμός του μπορεί να γίνει φορώντας γάντια και η κάμερά του μπορεί να τεθεί σε Aqua Mode για λήψεις κάτω από το νερό.

H Samsung Electronics πρόκειται να διαθέσει το καλοκαίρι του 2013 στις ΗΠΑ και στην Σουηδία μια έκδοση του κορυφαίου smartphone της που πληροί τις απαιτητικές προδιαγραφές για την καλή λειτουργία της συσκευής ακόμα και όταν παραμείνει επί μισή ώρα στο νερό σε βάθος ενός μέτρου (διαθέτει αδιάβροχη υποδοχή για τα ακουστικά) ή στην σκόνη. Ο χειρισμός του μπορεί να γίνει φορώντας γάντια και η κάμερά του μπορεί να τεθεί σε Aqua Mode για λήψεις κάτω από το νερό ή να αξιοποιηθεί το φλας της ως φακός LED.

«Το GALAXY S4 Active έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που αγαπούν τις περιπέτειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο JK Shin, CEO και Πρόεδρος του Τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics. «Η Samsung αξιοποίησε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του GALAXY S4 και πρόσθεσε επαναστατικό προστατευτικό κάλυμμα, δημιουργώντας τη συσκευή που είναι φτιαγμένη για να ξεχωρίσει, σε έναν τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ταξίδια και εξερευνήσεις».

Το GALAXY S4 Active προσφέρει προστασία από τη σκόνη και το νερό, με πιστοποίηση IP67, δηλαδή έχει την μέγιστη δυνατή προστασία από την σκόνη και αντέχει στο νερό σε βάθος 15εκ έως και 1 μέτρο επί 30 λεπτά (η υψηλότερη προδιαγραφή αφορά στην παραμονή στο νερό υπό πίεση). H Active έκδοση του S4 έχει αδιάβροχη υποδοχή για ακουστικά. «Είτε επιθυμείτε να φωτογραφίσετε όλες τις στιγμές μιας εξόρμησης για rafting, είτε προτιμάτε μια συναρπαστική λήψη κάτω από το νερό, η κατασκευή της συσκευής σας παρέχει δυνατότητες που δεν θα ήταν εφικτές με κάποιο άλλο smartphone», αναφέρει χαρακτηριστικά η Samsung.

H κάμερα του GALAXY S4 Active διαθέτει το ‘Aqua Mode’, μια εφαρμογή που επιτρέπει τις λήψεις κάτω από το νερό, υποσχόμενη αυξημένη ποιότητα και διαύγεια εικόνας. Το πλήκτρο μείωσης της έντασης του ήχου στο πλάι της συσκευής λειτουργεί και ως πλήκτρο ενεργοποίησης της κάμερας. Το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αύξησης της έντασης του ήχου, μεταμορφώνει την συσκευή σε έναν ισχυρό φακό LED.

  • Δίκτυο: LTE Cat3, HSPA+ 42/5.76Mbps, EDGE/GPRS Class 12
  • Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος 1,9GHz
  • Οθόνη: 5.0” Full HD TFT LCD, 443 PPI, Glove Touch
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • Κάμερα Πίσω: 8 megapixel with LED Flash light, Μπροστά: 2 megapixel
  • Λειτουργίες κάμερας: Camera Key, Drama Shot, Sound&Shot, Aqua mode, Beauty face, Best photo, Continuous shot, Best face, Animated photo, Rich tone, Panorama
  • Βίντεο: MPEG4,H.263,H.264,DivX4,VP8, WMV9, WMV 7/8, MP43, Sorenson Spark
  • Ήχος: MP3,AAC,AAC+,eAAC+,WAV,AMR-NB, AMR-WB,MIDI,OGG,IMY,XMF,WMA,FLAC
  • Επιπλέον λειτουργίες: Samsung Smart Scroll/Pause, Air View/Gesture, Samsung WatchON, ChatON, Samsung Hub
  • Group Play: Share Music, Share Picture, Share Document, Play Games
  • Προστασία από την σκόνη και το νερό (IP67)
  • S Translator, S Travel(Trip Advisor), S Health, Story Album
  • Υπηρεσίες Google Mobile: Google Search, Google Maps, Gmail, Google Play, Google Plus, YouTube, Google Local, Google Navigation (Turn-by-turn Navi.), Voice Search, Chrome Browser
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi ac, Wi-Fi Direct, IrDA, NFC, USB 2.0, Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Αισθητήρας: Επιταχυνσιόμετρο, Εγγύτητας, Γυροσκόπιο, Ψηφιακή Πυξίδα, βαρόμετρο, νευμάτων, Finger Hovering, και φωτός
  • Μνήμη:16GB (διαθέσιμη μνήμη περίπου 11.25GB)
  • Υποδοχή microSD slot (μέχρι 64GB), 2GB RAM
  • Διαστάσεις: 139,7 x 71,3 x 9,1 mm, 151 γραμμάρια
  • Μπαταρία: 2.600mAh

Το GALAXY S4 Active θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας την αρχή από τις ΗΠΑ και τη Σουηδία, σε τρία διαφορετικά χρώματα: Urban Grey, Dive Blue και Orange Flare. Η διαθεσιμότητα θα ποικίλλει, ανάλογα με την αγορά. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιουνίου 2013, στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του Samsung Premiere 2013 GALAXY & ATIV.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024