Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Public συνεργάζονται με την Amazon εξάγοντας 50.000 βιβλία, cd και dvd στην ελληνική γλώσσα

Τα Public συνεργάζονται με την Amazon εξάγοντας 50.000 βιβλία, cd και dvd στην ελληνική γλώσσα

Μέσα από την πλατφόρμα της Amazon τα Public κάνουν προσβάσιμα 50.000 Ελληνικά βιβλία, cd και dvd στα 6.000.000 έλληνες ανά την υφήλιο! Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»); Τα καταστήματα Public προχωρούν σε μια μεγάλη συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon*, με στόχο την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση της πλήρους γκάμας […]

Μέσα από την πλατφόρμα της Amazon τα Public κάνουν προσβάσιμα 50.000 Ελληνικά βιβλία, cd και dvd στα 6.000.000 έλληνες ανά την υφήλιο!
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);

Τα καταστήματα Public προχωρούν σε μια μεγάλη συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon*, με στόχο την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση της πλήρους γκάμας των ελληνικών βιβλίων, cd και dvd, μέσω της πλατφόρμας της Amazon. Η έναρξη της συνεργασίας που προάγει την ελληνική γλώσσα σε όλο τον κόσμο ανακοινώθηκε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/5) στο Public Συντάγματος».

Ειδικότερα, οι 6.000.000 Έλληνες ομογενείς, φοιτητές και κάτοικοι εξωτερικού σε 37 χώρες όλου του κόσμου θα έχουν πρόσβαση σε 50.000 ελληνικούς τίτλους βιβλίων, cd και dvd αφού στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Amazon, τα Public προσφέρουν την πλήρη γκάμα των ελληνικών προϊόντων πολιτισμού σε όλο τον κόσμο. Στην πρώτη φάση διατίθενται 39.000 τίτλοι ελληνικών βιβλίων, cd και dvd που είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Amazon, ενώ ο αριθμός αυτός σταδιακά θα φτάσει τις 50.000.

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση προϊόντων σε 37 χώρες. Ήδη τα ελληνικά προϊόντα πολιτισμού είναι διαθέσιμα σε όλο τον ελληνόφωνο κόσμο της Ευρώπης σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Ισπανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και άλλες χώρες ενώ από 1η Ιουνίου σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κ.α.!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτής της πρωτοποριακής για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασίας, η Amazon, μετά από πρωτοβουλία και παρότρυνση των Public, εγκαινιάζει για πρώτη φορά τη δυνατότητα αναζήτησης με τη χρήση ελληνικής γραμματοσειράς στην ιστοσελίδα του μεγαλύτερου παγκοσμίου e-retailer. Η διαδικασία αυτή γίνεται για πρώτη φορά και είναι σε συνεχής βελτιστοποίηση.

Στο πάνελ της συνέντευξης τύπου συμμετείχαν γνωστοί δημιουργοί από τον κόσμο των γραμμάτων και τεχνών όπως η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου οι οποίες τοποθετήθηκαν για τη νέα πρωτοβουλία των Public και τη σημασία που έχει αυτή για τους Έλληνες δημιουργούς.

*Η ενεργοποίηση θα γίνεται ανά χώρα ξεκινώντας από το amazon.co.uk και το amazon.de

Καταστήματα Public
www.public.gr

Διαβάστε επίσης

Public: 50.000 ξενόγλωσσα βιβλία σε τιμές Amazon

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024