Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικόβλητος ληστής καταπίνει κλεμμένο δαχτυλίδι

Πανικόβλητος ληστής καταπίνει κλεμμένο δαχτυλίδι

Στα πράσα πιάστηκε ληστής την ώρα που έκλεβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από κοσμηματοπωλείο στο Μάντσεστερ και από τον πανικό του το κατάπιε για να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν. Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν όλο το σκηνικό, αλλά και η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν αρκετά για να τον ενοχοποιήσουν.

Στα πράσα πιάστηκε ληστής την ώρα που έκλεβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από κοσμηματοπωλείο στο Μάντσεστερ και από τον πανικό του το κατάπιε για να εξαφανίσει τις αποδείξεις που θα τον ενοχοποιούσαν.

Ο Ρόναλντ Πέρλεϊ προσπάθησε να κλέψει το δαχτυλίδι, αλλά με το που πήγε να βγει από το κατάστημα, χτύπησε ο συναγερμός και αμέσως κλείδωσαν οι πόρτες.

Οι υπάλληλοι του κοσμηματοπωλείου που είχαν δει τις ύποπτες κινήσεις του, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Ο ληστής την ώρα που έκλεισαν οι πόρτες του κοσμηματοπωλείου και κυριευμένος από πανικό κατάπιε το δαχτυλίδι που κρατούσε.

Ο Πέρλεϊ στη συνέχεια αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία. Ωστόσο, η αστυνομία εξέτασε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που τον έδειχνε να κλέβει το δαχτυλίδι και στη συνέχεια να το καταπίνει.

Ο 52χρονος ληστής συνελήφθη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε ακτινογραφία που έδειξε ότι το δαχτυλίδι βρισκόταν στο στομάχι του.

Ο άνδρας κατηγορείται για κλοπή και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων. Το δαχτυλίδι τελικά αφαιρέθηκε από το στομάχι του 52χρονου και τώρα χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024