Στα πράσα πιάστηκε ληστής την ώρα που έκλεβε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι από κοσμηματοπωλείο στο Μάντσεστερ και από τον πανικό του το κατάπιε για να εξαφανίσει τις αποδείξεις που θα τον ενοχοποιούσαν.

Ο Ρόναλντ Πέρλεϊ προσπάθησε να κλέψει το δαχτυλίδι, αλλά με το που πήγε να βγει από το κατάστημα, χτύπησε ο συναγερμός και αμέσως κλείδωσαν οι πόρτες.

Οι υπάλληλοι του κοσμηματοπωλείου που είχαν δει τις ύποπτες κινήσεις του, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Ο ληστής την ώρα που έκλεισαν οι πόρτες του κοσμηματοπωλείου και κυριευμένος από πανικό κατάπιε το δαχτυλίδι που κρατούσε.

Ο Πέρλεϊ στη συνέχεια αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία. Ωστόσο, η αστυνομία εξέτασε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που τον έδειχνε να κλέβει το δαχτυλίδι και στη συνέχεια να το καταπίνει.

Ο 52χρονος ληστής συνελήφθη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε ακτινογραφία που έδειξε ότι το δαχτυλίδι βρισκόταν στο στομάχι του.

Ο άνδρας κατηγορείται για κλοπή και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων. Το δαχτυλίδι τελικά αφαιρέθηκε από το στομάχι του 52χρονου και τώρα χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας