Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόσκληση για... Yoga από τα Public και την Lenovo

Πρόσκληση για… Yoga από τα Public και την Lenovo

Τι κοινό έχουν η Yoga και η νέα οικογένεια ευέλικτων συσκευών της Lenovo; Τα καταστήματα Public και η Lenovo διοργανώνουν το Σάββατο, 13 Απριλίου στις 12.00 στο κατάστημα Public στο Athens Metro Mall εκδήλωση στην οποία θα δώσουν την απάντηση.

Τι κοινό έχουν η Yoga και η νέα οικογένεια ευέλικτων συσκευών της Lenovo; Τα καταστήματα Public και η Lenovo διοργανώνουν το Σάββατο, 13 Απριλίου στις 12.00 στο κατάστημα Public στο Athens Metro Mall εκδήλωση στην οποία θα δώσουν την απάντηση.

Η παρουσίαση αφορά στη σειρά convertible υπολογιστών της Lenovo, με σχεδιαστικά στοιχεία δανεισμένα από τη yoga.

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη και η ομάδα της θα βρεθούν στο Public στο Athens Metro Mall (ώρα 12:00) για μια επίδειξη ακροβατικής yoga ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μετά από κλήρωση, δύο τυχεροί θα κερδίσουν το νέο Lenovo Yoga και ένα tablet Lenovo.

To Yoga 11 είναι λεπτό και ελαφρύ PC με 10 ώρες αυτονομία και οθόνη πολλαπλής αφής 5 σημείων που περιστρέφεται 360 μοίρες. Με επεξεργαστή Nvidia Tegra 3 και οθόνη 11.6″ HD LED είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις μας από το Lenovo Yoga 11

Το Yoga 13 με επεξεργαστή έως και Intel Core i7 3ης γενιάς και οθόνη 13.3″ HD+ LED πολλαπλής αφής 10 σημείων χαρακτηρίζεται Ultrabook αλλά και tablet, αφού μετατρέπεται εύκολα. Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό ενώ στα ενδιάμεσα tent & stand modes προσφέρει αμέτρητες εφαρμογές στην εργασία αλλά και τη διασκέδαση.

Από τις 6 Απριλίου μέχρι και τις 5 Μαϊου 2013 με τις αγορές Lenovo Yoga 13 ή Yoga 11 στα καταστήματα Public προσφέρεται δωροεπιταγή αξίας €100 και 12 άτοκες δόσεις. Συμπληρώνοντας ένα κουπόνι μπαίνετε στην κλήρωση για ένα Lenovo Yoga και άλλα πλούσια δώρα.

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr, σχετικά με τα νέα Lenovo Yoga:

  • Στην Ελλάδα τα laptop-tablet, Lenovo Yoga 11 και 13 με Windows RT/8 Άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι τα IdealPad Yoga 11 και 13 ιντσών της Lenovo, τα λεγόμενα «convertible» Ultrabook της Lenovo με Windows 8 και Windows RT αντίστοιχα. Το IdeaPad Yoga 13 πωλείται από 1099€ και το IdeaPad Yoga 11 από 799€. Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα λάπτοπ με πρωτοποριακή σχεδίαση που θα έρθουν στην Ελλάδα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024