Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγγύηση για κλοπές και σπασμένες οθόνες laptop και TV από την Toshiba

Εγγύηση για κλοπές και σπασμένες οθόνες laptop και TV από την Toshiba

Η Toshiba συνεχίζει να παρέχει την εγγύηση «ό,τι κι αν συμβεί» για τα laptop και τις τηλεοράσεις της για αγορές που θα διεξαχθούν από την 1η Απριλίου έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2013. Διαφορετικά τα προνόμια της εγγύησης "No Matter What" περιορίζονταν σε όσους είχαν αγοράσει έως την 31η Μαρτίου 2013.

Η Toshiba συνεχίζει να παρέχει την εγγύηση «ό,τι κι αν συμβεί» για τα laptop και τις τηλεοράσεις της για αγορές που θα διεξαχθούν από την 1η Απριλίου έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2013. Διαφορετικά τα προνόμια της εγγύησης «No Matter What» περιορίζονταν σε όσους είχαν αγοράσει έως την 31η Μαρτίου 2013.

  • Ως «εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί» νοείται η δωρεάν επισκευή χωρίς καμία επιβάρυνση σε περίπτωση ζημιάς λόγω ατυχήματος.
  • Επίσης, η εγγύηση αυτή περιλαμβάνει την αντικατάσταση laptop ή τηλεόρασης σε περίπτωση αποδεδειγμένης κλοπής.
  • Ακόμα, η εγγύηση «No Matter What» περιλαμβάνει και την δωρεάν ανάκτηση δεδομένων από laptop.
  • Η εγγύηση No Matter What ισχύει από 1η Απριλίου 2013 έως την 30 Σεπτεμβρίου 2013 και έχει διάρκεια ένα έτος

Tablet που έχουν αγοραστεί έως τις 31.03.2013 μπορούν να εγγραφούν σε 14 μέρες από την αγορά, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Toshiba. Ωστόσο όσα αγοραστούν μετά την ημερομηνία αυτή δεν μπορούν να απολαμβάνουν να προνόμια της εγγύησης No Matter What, αφού δεν αφορά σε tablet.

  • Για την παροχή των υπηρεσιών αυτών, βασικός όρος είναι η εγγραφή στο www.nomatterwhatguarantee.com μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Στους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις θα διαβάσετε ότι η εγγύηση αυτή θα σας καλύψει για μια αναφορά ζημίας ανά έτος, σε περίπτωση κλοπής θα πρέπει να δηλώσετε τον αριθμό σειράς της συσκευής στην αστυνομία εντός 48 ωρών και άλλα, που πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Εγγύησης Ό,τι κι αν Συμβεί στο σχετικό έγγραφο pdf.

H Toshiba Europe δηλώνει πως η πρότασή της είχε μεγάλη απήχηση και ρεαλιστικά, θα λέγαμε ότι αποτελεί σοβαρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, εάν συνυπολογίσει κανείς ότι ένα από τα πιο συχνά ατυχήματα ενός laptop είναι ή να σπάσει η οθόνη του ή να κλαπεί η συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα χρειαστεί να καταβάλλει εκατοντάδες ευρώ στην πρώτη περίπτωση ή να χάσει την επένδυσή του στην δεύτερη.

«Εκατοντάδες πελάτες μας έμειναν ικανοποιημένοι από την περασμένη χρονιά χάρη στην Εγγύηση Ότι Κι Αν Συμβεί. Αναλύοντας τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, διαπιστώσαμε ότι το μέσο κόστος που «γλιτώνουν» οι καταναλωτές ανέρχεται στα 340 ευρώ, δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα laptop των πελατών μας έπεσαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η εγγύηση περιλαμβάνει δωρεάν επισκευή ή δωρεάν αντικατάσταση ανταλλακτικού ως μέρος της επισκευής. Γνωρίζοντας ότι η μοναδική αυτή προσφορά ευχαριστεί τους πελάτες μας, αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013» δήλωσε ο Sandor van der Ham, Γενικός Διευθυντής της Toshiba Europe GmbH.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024