Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δηλώστε συμμετοχή στα AppWARDS για την ανάδειξη των καλύτερων app

Δηλώστε συμμετοχή στα AppWARDS για την ανάδειξη των καλύτερων app

Μέχρι τις 17 Μάη θα γίνονται δεκτή η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό για τα AppWARDS, τα πρώτα βραβεία για καινοτόμες ελληνικές εφαρμογές για smartphone, tablet και smart TV. Η συμμετοχή ανεξάρτητων developer είναι δωρεάν.

Μέχρι τις 17 Μαΐου θα γίνονται δεκτή η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό για τα AppWARDS, τα πρώτα βραβεία για καινοτόμες ελληνικές εφαρμογές smartphone, tablet και smart TV. Η συμμετοχή ανεξάρτητων developer είναι δωρεάν.

Τα AppWARDS απευθύνονται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά ανάπτυξης, προώθησης και εμπορικής αξιοποίησης εφαρμογών, σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για την προώθηση του εμπορικού τους ονόματος, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αλλά και σε στελέχη που δραστηριοποιούνται γενικότερα στην αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η αξιολόγηση των εφαρμογών πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη της ομάδας Intelligent Media Lab (IML) του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος των AppWARDS είναι να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τα καλύτερα applications σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως και να αναδείξουν τη δυναμική και τις αναπτυξιακές προοπτικές ενός κλάδου, του οποίου ο τζίρος μέχρι το 2015 θα έχει ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα.

  • Τα βραβεία φιλοδοξούν να αναδείξουν πρωτότυπες ιδέες, που θα δημιουργήσουν νέες τάσεις στον κλάδο • σε αυτό το πλαίσιο, στα βραβεία συμμετέχουν δωρεάν και ανεξάρτητοι developers, στην ειδική κατηγορία App&Comers.

Τα AppWARDS διοργανώνονται από την Twilight Zone Publications και το Appgaraz.gr, και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Μεταφορών, του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (Hepis), της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ). Χορηγός επικοινωνίας είναι το in.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα AppWARDS, τις κατηγορίες βραβείων, την ειδική κατηγορία App&Comers και τις υποβολές συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε το site των βραβείων www.appwards.gr.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024