Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smartphone με 139 ευρώ φέρνει στην ελληνική αγορά η LG

Smartphone με 139 ευρώ φέρνει στην ελληνική αγορά η LG

Η LG Electronics παρουσιάζει το Optimus L3II, ένα smartphone με κόστος 139 ευρώ, στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα από τη νέα σειρά Optimus L SeriesII της LG, συνέχεια της σειράς Optimus L.

Η LG Electronics παρουσιάζει το Optimus L3II, ένα smartphone με κόστος 139 ευρώ, στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα από τη νέα σειρά Optimus L SeriesII της LG, συνέχεια της σειράς Optimus L.

«Η σειρά Optimus L SeriesII συμπληρώνει την ήδη επιτυχημένη σειρά Optimus L Series που σημείωσε εκατομμύρια πωλήσεων. Το Optimus L3II συνεχίζει την παράδοση του καινοτόμου σχεδιασμού και της υψηλής αισθητικής της LG, περιλαμβάνοντας εύρος εύχρηστων λειτουργιών», δήλωσε ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications & ISP Director, LG Electronics Ελλάς.

Το Optimus L3II διαθέτει οθόνη IPS QVGA 3,2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels και μπαταρία 1.540mAh. Αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S1 1GHz και τρέχει την έκδοση 4.1 Jelly Bean του Android. Το L3″ διαθέτει επίσης κάμερα 3Mpixel με δυνατότητα λήψης φωτογραφίας με φωνητική εντολή.

Tο Optimus L3II ενσωματώνει τις εφαρμογές QuickMemo και Safety Care, αποκλειστικότητα της LG. Mε το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις οπουδήποτε στην οθόνη του, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη που προβάλλεται. Στη συνέχεια, μπορεί να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστεί με τους φίλους του.

Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr:

Στο δίκτυο της Vodafone το superphone της LG, Optimus G Η Vodafone ανακοίνωσε ότι διαθέτει αποκλειστικά το LG Optimus G στην ελληνική αγορά στην τιμή των 599€ ή με επιδότηση με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone. Με κάθε αγορά Optimus G η Vodafone δίνει χωρίς επιπλέον χρέωση τον οδηγό πλοήγησης MLS Destinator και μια βάση αυτοκινήτου συνολικής αξίας 50€.

«Αυτά τα κάνει και το Optimus G Pro», απαντά η LG στην Samsung για το S4 Η LG Electronics βγάζει ένα ακόμα βέλος από την φαρέτρα της και απαντά στον συμπατριώτη της πως πολλές από τις «καινοτομίες» που θα έχει το Galaxy S 4 τις έχει ήδη έτοιμες για το δικό της LG Optimus Pro.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024