Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
iPhone με οθόνη αφής τυλιγμένη γύρω του, μαρτυρά πατέντα της Apple

iPhone με οθόνη αφής τυλιγμένη γύρω του, μαρτυρά πατέντα της Apple

Η μέθοδος για την κατασκευή φορητών ηλεκτρονικών συσκευών που θα είναι τυλιγμένες σε οθόνη πολλαπλής αφής περιγράφεται σε αίτημα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας της Apple. Η συνοδευτική εικόνα, θυμίζει iPhone με κυρτές γωνίες, χωρίς φυσικά πλήκτρα.

Η μέθοδος για την κατασκευή φορητών ηλεκτρονικών συσκευών που θα είναι τυλιγμένες σε οθόνη πολλαπλής αφής περιγράφεται σε αίτημα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας της Apple. Η συνοδευτική εικόνα, θυμίζει (μελλοντικό) iPhone με κυρτές γωνίες, χωρίς κανένα φυσικό πλήκτρο.

Στο σχετικό αίτημα υπ’αριθμόν 20130076612, η Apple περιγράφει την λειτουργία της εύκαμπτης οθόνης που προστατεύεται από, επίσης εύκαμπτο, γυαλί. Πρόκειται για οθόνη που ανταποκρίνεται στο άγγιγμα πολλών δακτύλων ταυτόχρονα (multitouch), τεχνολογίας AMOLED (Active Matrix OLED display). Επιπλέον, η τεχνολογία περιλαμβάνει σύστημα αισθητήρων που είναι σε θέση να διακρίνουν ποια πλευρά του τηλεφώνου (μπροστά ή πίσω) κοιτά ο χρήστες ώστε να ενεργοποιείται ανάλογα αυτόματα. Ακόμα αναφέρεται πως, σε συνδυασμό με το κωνικό σχήμα, ο χρήστης θα έχει την ψευδαίσθηση του βάθους, όπως συμβαίνει με την τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης (3D).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024