Η Vodafone ανακοίνωσε ότι διαθέτει αποκλειστικά το LG Optimus G στην ελληνική αγορά στην τιμή των 599€ ή με επιδότηση με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone. Με κάθε αγορά Optimus G η Vodafone δίνει χωρίς επιπλέον χρέωση τον οδηγό πλοήγησης MLS Destinator και μια βάση αυτοκινήτου συνολικής αξίας 50€.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τετραπύρηνο LG Optimus G, με υποστήριξη του δικτύου 4G/LTE, στο tech.in.gr:

  • Βελτιωμένη έκδοση του superphone της LG, Optimus G έρχεται στην Ευρώπη Το superphone της LG που αναμενόταν στα τέλη Μαρτίου και στην ελληνική αγορά, ξεκινά τον Φεβρουάριο το ταξίδι του από την Σουηδία σε βελτιωμένη έκδοση σε σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε το 2012. To τετραπύρηνο Optimus G έρχεται με τσιπ 4G/LTE, JellyBean 4.1.2, βελτιωμένη απόκριση στην αφή και περισσότερα app στο QSlide. Ενδιαφέρον έχει το Safety Care που ενημερώνει επιλεγμένο πρόσωπο για την θέση της συσκευής υπό συνθήκες αλλά και η δυνατότητα να μην εμφανίζεται στην οθόνη ποιος καλεί.


Το LG Optimus G χρησιμοποιεί ως όπλο η LG για να απαντήσει στο Samsung Galaxy S 4 που παρουσίασε πρόσφατα η Samsung:

  • «Μην περιμένετε το 4, το Optimus G είναι εδώ», λέει η LG στους φίλους του Sam Μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας θα μάθουμε ποιες από τις φήμες που πιάστηκαν στον Παγκόσμιο Ιστό επιβεβαιώνονται για τις δυνατότητες του νέου έξυπνου κινητού τηλεφώνου της Samsung. Πάντως, η LG Electronics… τρόλαρε τον Νοτιοκορεάτη γείτονά της τοποθετώντας το δικό της billboard πάνω από εκείνο που ανήγγειλε την έλευση του Samsung Galaxy S4.

In.gr Τεχνολογία