Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσιτά notebook περιλαμβάνει η νέα γενιά Inspiron της Dell

Προσιτά notebook περιλαμβάνει η νέα γενιά Inspiron της Dell

H Dell λανσάρει και στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών στην οικογένεια Inspiron. Η νέα γενιά Inspiron αποτελείται από τέσσερα μοντέλα 15 και 17 ιντσών φορτωμένα με Windows 8 που διακρίνονται από την προηγούμενη γενιά Inspiron καθώς είναι πιο λεπτά και ελαφριά και έχουν μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας. Τα νέα Inspiron 15, 15R, 17 και 17R είναι και προσιτά, τονίζει η Dell.

H Dell λανσάρει και στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών στην οικογένεια Inspiron. Η νέα γενιά Inspiron αποτελείται από τέσσερα μοντέλα 15 και 17 ιντσών που υποστηρίζουν τα Windows 8 και διακρίνονται από την προηγούμενη γενιά Inspiron καθώς είναι πιο λεπτά, ελαφριά και έχουν μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας. Τα νέα Inspiron 15, 15R, 17 και 17R είναι και προσιτά, τονίζει η Dell.

Η Dell συνθέτει τα νέα Inspiron μεταβαίνοντας από την δεύτερη στην τρίτη γενιά επεξεργαστών της Intel, Core i3, i5 και i7, στους οποίους η Intel υπόσχεται μειωμένη κατά 50% κατανάλωση ενέργειας. Η αυτονομία στα νέα Inspiron μπορεί να φτάσει τις 6 ώρες, ανάλογα με την χρήση, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Επιπλέον, τα νέα Inspiron είναι πιο λεπτά και πιο ελαφριά από τα προηγούμενα Inspiron (κατά 15% και 17% αντίστοιχα).

Η νέα γενιά Inspiron υποστηρίζει τα νεότερα πρότυπα ενσύρματης και ασύρματης επικοινωνίας και συγκεκριμένα το Bluetooth 4.0, το HDMI 1.4a και Wi-Fi 801.11n και στις δύο μπάντες συχνοτήτων (3×3 dualband) βελτιώνοντας την ασύρματη δικτύωση. Όλα τα νέα Inspiron διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα τουλάχιστον ανάγνωσης DVD και νέες επιφάνειες αφής (touchpad) που «κατανοούν» τα Windows 8.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα Inspiron 15 και 17 έχουν σχεδιαστεί «για τους καταναλωτές που αναζητούν εξαιρετικά χαρακτηριστικά στην πλέον συμφέρουσα τιμή». Διαθέτουν μαύρο ματ φινίρισμα και αριθμητικό πληκτρολόγιο. Και τα δύο συστήματα υποστηρίζουν μέχρι 8 GB RAM, επιλογές σκληρών δίσκων μέχρι 1ΤΒ και επιλογές γραφικών από την ενσωματωμένη επιλογή Intel HD 4000, έως την ανεξάρτητη κάρτα AMD Radeon HD 8730Μ 2GB για να εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα στις καθημερινές χρήσεις του υπολογιστή.

«Για τους καταναλωτές που αναζητούν μια ανώτερη εμπειρία φορητότητας αλλά και προτάσεις που ανταποκρίνονται στην ιδιαίτερη αισθητική τους», τα μοντέλα Inspiron 15R και 17R θα τους καλύψουν απόλυτα, υπόσχεται η Dell. Προσφέρουν ευκολότερη μεταφορά σε μια πιο λεπτή σχεδίαση με μικρότερος βάρος, ενώ επιπλέον διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές επιλογές.
Dell Inspiron 15

Η τυπική έκδοση περιλαμβάνει ασημί χρώμα (Moon Silver) με φινίρισμα από επεξεργασμένο αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις σε μπλε, κόκκινο και ροζ (Peacock Blue, Fire Red, ή Lotus Pink). Διατίθενται με μνήμη έως 8GB, αριθμητικό πληκτρολόγιο, σκληρό δίσκο έως 1TB και επιλογές για ανεξάρτητη κάρτα γραφικών έως AMD Radeon HD 8730Μ 2GB. Επίσης διατίθενται και σε συνθέσεις με οθόνες Full HD.

  • Τα νέα Dell Inspiron 15 και 15R διαθέτουν οθόνη 720p WLED 1366 x 768 με τεχνολογία TrueLife. Τα Inspiron 17 και 17R οθόνη 900p WLED 1600 x 900 με τεχνολογία TrueLife.
  • Τα μοντέλα Dell Inspiron 15R και 17R προσφέρονται επίσης με επιλογή Full HD οθόνης.
  • Τα Inspiron 15 και Inspiron 15R παρέχονται και σε συνθέσεις με οθόνη αφής.

Οι υπολογιστές της Dell καλύπτονται από διετή εγγύηση Dell Next Business Day, δηλαδή τεχνικός επισκέπτεται την έδρα του πελάτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την κλήση για τεχνική υποστήριξη (η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας διαφέρει ανά περιοχή σε ότι αφορά τον χρόνο της επίσκεψης του τεχνικού).

Τo νέα συστήματα Dell Inspiron είναι διαθέσιμα από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

Η Dell δεν έδωσε στην δημοσιότητα τις ενδεικτικές τιμές λιανικής πώλησης. Μια σύντομη αναζήτηση στο Διαδίκτυο έδειξε ότι για το μοντέλο Dell Inspiron 15 (μοντέλο 3521) οι τιμές ξεκινούν από τα 390 ευρώ, όταν η σύνθεσή τους έχει Intel Celeron και Ubuntu. Ομοίως, οι τιμές για το Dell Inspiron 15R (5521) ξεκινούν από τα 665 ευρώ και για το Inspiron 17R (5721) από 754 ευρώ, ανάλογα με την σύνθεση.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024