Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το βλέμμα στην Ανατολή, η Nokia παρουσιάζει Windows Phone των 140 ευρώ

Με το βλέμμα στην Ανατολή, η Nokia παρουσιάζει Windows Phone των 140 ευρώ

Τα... δόντια της θα επιχειρήσει να δείξει το 2013 η Nokia, η οποία κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων στο κορυφαίο συνέδριο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας στην Βαρκελώνη ανακοινώνοντας τα smartphone Nokia Lumia 520 και 720 με το λειτουργικό της Microsoft με 139 και 249 ευρώ αντίστοιχα, αλλά και εξαιρετικά φτηνά κινητά τηλέφωνα με 15 ευρώ. Όλα θα κυκλοφορήσουν σύντομα πρώτα στo Χονγκ Κονγκ και το Βιετνάμ με τις πολυπληθείς Κίνα και Ινδία να έπονται το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Τα… δόντια της θα επιχειρήσει να δείξει το 2013 η Nokia, η οποία κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων στο κορυφαίο συνέδριο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας στην Βαρκελώνη ανακοινώνοντας τα smartphone Nokia Lumia 520 και 720 με το λειτουργικό της Microsoft με 139 και 249 ευρώ αντίστοιχα, αλλά και εξαιρετικά φτηνά κινητά τηλέφωνα με 15 ευρώ. Όλα θα κυκλοφορήσουν σύντομα πρώτα στo Χονγκ Κονγκ και το Βιετνάμ με τις πολυπληθείς Κίνα και Ινδία να έπονται το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Συγκεκριμένα, η Nokia ανακοίνωσε πως μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 θα κυκλοφορήσει στο Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ και την τεχνολογικά προηγμένη Σιγκαπούρη το Lumia 720 με εκτιμώμενη τιμή λιανικής 249 ευρώ, χωρίς φόρους και επιδοτήσεις. Θα ακολουθήσουν η Κίνα, «βασικές αγορές» στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ινδία. Η Nokia προτάσσει τις φωτογραφικές ικανότητες του Lumia 720 (διάφραγμα με f/1,9 -«μεγαλύτερο απ’ό,τι σε πολλά high end smarphone»-, οπτικά Carl Zeiss που υπάρχουν μόνο στα Nokia), τον ευρυγώνιο φακό της μπροστινής κάμερας και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας της Nokia, όπως Nokia Music, την υπηρεσία χαρτών Here και την επιλογή προσθήκης ασύρματης φόρτισης με ένα συμπληρωματικό κάλυμμα.

Την ίδια περίοδο στο Χονγκ Κονγκ και στο Βιετνάμ θα διατεθεί αρχικά το πιο φθηνό Windows Phone της Nokia, το Nokia Lumia 520 4» με προτεινόμενη τιμή λιανικής 139 ευρώ, χωρίς φόρους και επιδοτήσεις. Το δεύτερο τρίμηνο το Lumia 520 θα φτάσει στην Ευρώπη, στην Ασία (Κίνα, Ινδία), την Λατινική Αμερική και την Αφρική, ενώ στις ΗΠΑ θα διατεθεί από την T-Mobile. Η Nokia τονίζει πως δεν έχει κάνει οικονομία στους φακούς του Lumia 520, αφού φοράει ό,τι και το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Lumia, δηλαδή το Lumia 920.

To πιο προσιτό Nokia θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2013 το Nokia 105 με προτεινόμενη τιμή 15 ευρώ -έχει έγχρωμη οθόνη, ραδιόφωνο FM, πολλαπλά ξυπνητήρια, ρολόι που μιλάει, πληκτρολόγιο με προστασία από τη σκόνη και την υγρασία και φακό, και μπαταρία με αυτονομία 35 ημέρες.

Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε το Nokia 301 των 65 ευρώ, με το οποίο επιμένει στην χρήση της τεχνολογίας της που μειώνει τον όγκο των δεδομένων που διακινούνται μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας χάρη στον Nokia Xpress Browser που γνωρίσαμε στα Nokia Asha.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024