Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dell XPS 12: Με ένα γύρισμα, από laptop σε tablet Windows 8 με οθόνη αφής 12,5''

Dell XPS 12: Με ένα γύρισμα, από laptop σε tablet Windows 8 με οθόνη αφής 12,5»

Στην ελληνική αγορά βρίσκονται τα Dell XPS 12, οι υβριδικοί φορητοί υπολογιστές που σχεδίασε η Dell ώστε να λειτουργούν ως πλήρως εξοπλισμένοι φορητοί με οθόνη αφής για τα Windows 8 αλλά και ως tablet, με ένα αναποδογύρισμα της οθόνης 12,5 ιντσών.

Στην ελληνική αγορά βρίσκονται τα Dell XPS 12, οι υβριδικοί φορητοί υπολογιστές που σχεδίασε η Dell ώστε να λειτουργούν ως πλήρως εξοπλισμένοι φορητοί με οθόνη αφής για τα Windows 8 αλλά και ως tablet, με ένα αναποδογύρισμα της πλούσιας σε pixel οθόνης 12,5 ιντσών.

Τα Dell XPS 12 κυκλοφορούν με επεξεργαστές Intel Core i5 και τους ισχυρότερους Intel Core i7, με δίσκους SSD 128GB ή 256GB με μνήμη 4GB ή 8GB. Η κατασκευή τους είναι ιδιαίτερα προσεγμένη -κατασκευάζονται από αλουμίνιο για να διατηρείται χαμηλά το βάρος τους και από ανθρακονήματα, για να αποδείξουν την ανθεκτικότητά τους κατά την απαιτητική χρήση εν κινήσει. Το κρύσταλλο της οθόνης είναι το κρύσταλλο Gorilla της Corning που συναντάμε σε πολλά tablet υψηλών προδιαγραφών.

Όλα τα Dell XPS προορίζονται για επαγγελματική χρήση και τα XPS 12 δεν αποτελούν εξαίρεση. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαχείρισης που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις, και τα τμήματα IT που χρειάζεται να υποστηρίξουν το μοντέλο Bring your own device, δηλαδή φορητές συσκευές που ανήκουν στους υπαλλήλους, χρησιμοποιούν όμως τους πόρους αλλά και δεδομένα της επιχείρησης και ως εκ τούτου απαιτείται η διαχείρισή τους.

Το Dell XPS 12 συνοδεύεται από εγγύηση, με την οποία σε περίπτωση ανάγκης για τεχνική υποστήριξη τα δύο πρώτα χρόνια από την αγορά του φορητού φέρνει τον τεχνικό της Dell στην έδρα του πελάτη.

Τo Dell XPS 12 είναι διαθέσιμo από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect και όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς οι τιμές διάθεσης των Dell XPS 12 ξεκινούν σήμερα από τα 1.380 περίπου ευρώ για το μοντέλο με i5, 4GB RAM και 128GB SSD και φτάνουν στα 1.885 ευρώ για το μοντέλο με i7, 8GB και 256GB SSD.

  • Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας των Dell XPS 12 συνοδεύεται από την δέσμευση της Dell απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις «για πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής με την οποία μπορούν να πραγματοποιούν περισσότερα». Η Dell συμπλήρωσε πριν από μερικούς μήνες 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Με την πρόταση της Dell πληθαίνουν οι προτάσεις convertible ultrabook στην ελληνική αγορά, στην οποία κυκλοφορούν ήδη το Lenovo Thinkpad Twist, το HP Envy Touchsmart Ultrabook 4, το Toshiba Satellite U920T, το Acer Aspire S7, το Asus Taichi 21 και άλλα. Νέα Ultrabook που μεταμορφώνονται σε tablet με διάφορους τρόπους αναμένονται το 2013 -η Intel έχει ήδη στολίσει το περίφημο δέντρο Ultrabook με 181 μοντέλα.
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024