Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο Windows Phone 8 με 4G προσθέτει στην γκάμα της η Cosmote

Το πρώτο Windows Phone 8 με 4G προσθέτει στην γκάμα της η Cosmote

H Cosmote πρόσθεσε το Nokia Lumia 820 στην λίστα των συσκευών που μπορούν να αξιοποιήσουν το δίκτυο 4G/LTE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Lumia 820 είναι ένα από τα δύο smartphone που παρουσίασε η Nokia στα τέλη του 2012 με την νεότερη έκδοση των Windows για smartphone, δηλαδή τα Windows Phone 8.

H Cosmote πρόσθεσε το Nokia Lumia 820 στην λίστα των συσκευών που μπορούν να αξιοποιήσουν το δίκτυο 4G/LTE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το Lumia 820 είναι ένα από τα δύο smartphone που παρουσίασε η Nokia στα τέλη του 2012 με την νεότερη έκδοση των Windows για smartphone, δηλαδή τα Windows Phone 8.

H Cosmote επιδοτεί την αγορά του Nokia Lumia 820 το οποίο πωλείται με τιμή λιανικής 520 ευρώ. Η επιδότηση αφορά στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ και η συσκευή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το Lumia 820 κοστίζει € 389,90 (από με νέα συσκευή και νέα σύνδεση, με 18μηνη δέσμευση στο πρόγραμμα Cosmote Απεριόριστα με πάγιο 45 ευρώ το μήνα (στο οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται κίνηση 300ΜΒ το μήνα).

  • Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έως τις 31 Μαρτίου 2013 η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές που διαθέτουν 4G smartphone να ζητήσουν, εντελώς δωρεάν, τις υπηρεσίες του δικτύου COSMOTE 4G.
  • Από την 01/04/2013 οι υπηρεσίες δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές θα παρέχονται μέσω συγκεκριμένων οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου και πρόσθετων υπηρεσιών δεδομένων για συνδρομητές συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και καρτοκινητής.
  • Από την 1η Απριλίου 2013, τα προγράμματα που θα επιτρέπουν την αξιοποίηση του δικτύου 4G θα περιοριστούν. Μπορείτε να δείτε ποια προγράμματα και ποιες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων είναι απαραίτητες ώστε να έχετε πρόσβαση 4G σε ένα αρχείο PDF που εξέδωσε η εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2012.

Όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ως σημαντικές πληροφορίες για τον έλεγχο του λογαριασμού σας,

  • Στα προγράμματα που θα παρέχεται 4G μετά την 1η Απριλίου 2013, όταν θα ενεργοποιούνται οι υπηρεσίες δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G, θα ενεργοποιείται αυτόματα και η δωρεάν υπηρεσία «Αυτόματης Ενημέρωσης στο 80%», εκτός εάν δεν το επιθυμεί ο συνδρομητής. Η υπηρεσία δεν ενεργοποιείται αυτόματα για όσους ζητήσουν 4G νωρίτερα. Δωρεάν ενεργοποιείται και απενεργοποιείται η πρόσβαση στο δίκτυο 4G, όχι η κίνηση δεδομένων.
  • Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων των συνδρομητών συμβολαίου δεν συνεπάγεται αυτόματη απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G. Αυτό, αλλάζει την χρέωσή σας ανά ΜΒ και εάν δεν ελέγχετε την χρήση μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερχρέωση.

  • Η απενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο COSMOTE 4G γίνεται χωρίς κόστος και μόνο μετά από αίτημα του συνδρομητή.

Το νέο δίκτυο COSMOTE 4G είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης σχετικά με τα smartphone με υποστήριξη 4G:

  • «Τα smartphone με LTE δεν αποτελούν πλέον προνόμο της ελίτ», λέει η LG H LG Electronics ανακοίνωσε από το βήμα του συνεδρίου Mobile World Congress στην Βαρκελώνη δύο smartphone που μπορούν να αξιοποιήσουν τα ταχύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς 4G/LTE. Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications ανακοίνωσε τα Optimus F 5 και Optimus F7 και πρόσθεσε με έμφαση πως το LTE δεν αποτελεί πλέον προνόμιο της ελίτ της τεχνολογίας, αλλά καθίσταται προσιτή σε όλους. Ωστόσο, τιμές δεν ανακοινώθηκαν για τα Optimus F Series.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024