Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιλέξτε inkjet, όχι laser για το γραφείο, προτείνει η Hewlett Packard

Επιλέξτε inkjet, όχι laser για το γραφείο, προτείνει η Hewlett Packard

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness γράφτηκε το όνομα του HP Officejet Pro X ο οποίος διακρίθηκε ως ο ταχύτερος desktop εκτυπωτής στον κόσμο. «Ο HP OfficeJet Pro X αποτελεί ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς προσφέρει επαγγελματική εκτύπωση με μεγαλύτερη ταχύτητα και χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser, ενώ παράγει σημαντικά λιγότερα απορρίμματα», ισχυρίζεται η εταιρεία που κατασκευάζει εκτυπωτές από το 1988.

Στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness γράφτηκε το όνομα του HP Officejet Pro X, ως ο ταχύτερος desktop εκτυπωτής στον κόσμο. «Ο HP OfficeJet Pro X αποτελεί ιδανική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς προσφέρει επαγγελματική εκτύπωση με μεγαλύτερη ταχύτητα και χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser, ενώ παράγει σημαντικά λιγότερα απορρίμματα», ισχυρίζεται η εταιρεία που κατασκευάζει εκτυπωτές από το 1988.

Η Hewlett Packard υποστηρίζει πως η χρήση inkjet στους χώρους εργασίας θα συνεχίσει να αυξάνεται, τάση που αποδίδει «στην συνεχή αναζήτηση τρόπων να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος». Ο Zac Butcher, από την εταιρεία μελετών InfoTrends (Digital Peripherals Solutions Consulting Service, για την Ευρώπη) εκτιμά πως «η αγορά των inkjet θα καταλάβει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά εκτυπωτών γραφείου και η διάθεση συσκευών inkjet για επαγγελματική χρήση σε παγκόσμιο επίπεδο θα αυξηθεί από 14,7 εκατομμύρια το 2011 σε 18,9 εκατομμύρια το 2016, με συνδυασμένο ετήσιο ποσοστό αύξησης 5,2%».
{{{ moto }}}
Η Hewlett Packard υποστηρίζει πως οι έγχρωμοι εκτυπωτές HP Officejet Pro X Series και οι πολυλειτουργικοί MFP επιτυγχάνουν διπλάσια ταχύτητα και μειωμένο κόστος εκτύπωσης κατά το ήμισυ συγκριτικά με εκτυπωτές laser. Η σύγκριση γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών για την ταχύτερη έγχρωμη εκτύπωση (από τον Μάρτιο του 2012) συμπεριλαμβανομένων έγχρωμων laser MFP κόστους μικρότερου από €1.000 και έγχρωμων laser εκτυπωτών κόστους μικρότερου των €800 σύμφωνα με το μερίδιο αγοράς, όπως καταγράφεται από το IDC από το πρώτο τρίμηνο του 2012 και εσωτερικούς ελέγχους της HP στην υψηλότερη διαθέσιμη ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης (δείγμα τεσσάρων σελίδων δοκιμασμένο κατά ISO 24734), μετά το πρώτο πακέτο δοκιμαστικών σελίδων ISO. Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την σύγκριση δημοσιεύονται στην διεύθυνση www.hp.com/go/printerclaims.

  • Τα μοντέλα της σειράς HP Officejet Pro X Series αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου προς το τέλος του 2013. Η τιμή του βασικού μοντέλου αναμένεται να ξεκινά από €399 και του MFP από €599.

Πως ο OfficeJet Pro X τυπώνει 70 σελίδες το λεπτό

O OfficeJet Pro 276dw
Βασισμένος στην τεχνολογία HP PageWide — την πλατφόρμα inkjet επόμενης γενιάς που έχει αναπτύξει η εταιρεία – ο HP Officejet Pro X Series τυπώνει μέχρι 70 σελίδες ανά λεπτό σε υψηλή επαγγελματική ποιότητα, καθιστώντας το συγκεκριμένο εκτυπωτή τον ταχύτερο desktop εκτυπωτή σύμφωνα με το Guinness World Records. Ο τίτλος του Guinness World Records αποδόθηκε για την ταχύτερη εκτύπωση 500 σελίδων από έγχρωμο εκτυπωτή office desktop τον Απρίλιο του 2012. Το ρεκόρ βασίζεται στα μοντέλα HP X551dw και X576dw.

Η τεχνολογία HP PageWide επιτρέπει την εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων με μια κίνηση με αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης και τεχνολογία pigment σε ένα κινούμενο φύλλο χαρτιού. Καθώς το χαρτί κινείται, η κεφαλή εκτύπωσης παραμένει σταθερή, επιτρέποντας στον HP Officejet Pro X Series να εκτυπώνει γρήγορα και αθόρυβα. Ο δίσκος χαρτιού με στάνταρ χωρητικότητα 500 σελίδων επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να εξοικονομούν ακόμα περισσότερο χρόνο με λιγότερες διακοπές στην εκτύπωση.

Ο HP Officejet Pro X που έχει διακριθεί με ENERGY STAR διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και απορριμμάτων, καθώς και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, στο πλαίσιο της δέσμευσης της ΗΡ για συνεχή βελτίωση της βιωσιμότητας στον τομέα της εκτύπωσης στον χώρο εργασίας. Τα δοχεία μελάνης HP 970 και 971 διαθέτουν μελάνια τεχνολογίας pigment μεγάλης διάρκειας, που στεγνώνουν γρήγορα και προσφέρουν υψηλή αντοχή, επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης, καθώς και βελτιωμένη μίξη χρωμάτων και εναλλαγή σελίδων για μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης.

Ο HP Officejet Pro X καταναλώνει έως και 50% λιγότερη ενέργεια, ενώ τα δοχεία μελάνης HP 970 και 971 παράγουν έως και 50% λιγότερα απορρίμματα συσκευασίας σε σύγκριση με τους laser, προσφέροντας ασύγκριτη ποιότητα, υποστηρίζει ο κατασκευαστής. Η αυτόματη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης σε κάθε μοντέλο αποτελεί έναν ακόμα τρόπο εξοικονόμησης χαρτιού.

Την άνοιξη, HP OfficeJet Pro 251dw και HP Officejet Pro 276dw Multifunction (MFP)

Η HP ανακοίνωσε επίσης ότι την άνοιξη θα είναι διαθέσιμοι δύο νέοι HP Officejet Pro εκτυπωτές. Ο HP Officejet Pro 251dw και ο HP Officejet Pro 276dw Multifunction (MFP) οι οποίοι προσφέρουν επαγγελματική και αξιόπιστη εκτύπωση με έως και 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα συγκριτικά με τους εκτυπωτές laser.(3) Οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές μπορούν επίσης εύκολα να συνδεθούν σε υπάρχουσες υποδομές IT μέσω ενισχυμένων δυνατοτήτων διαχείρισης και λύσεων ροής της εργασίας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024