Η Samsung Electronics Ελλάς ανακοίνωσε την διάθεση της ES9000, του νεότερου μοντέλου της οικογένειας έξυπνων τηλεοράσεών της που ελέγχονται με φωνητικές εντολές και νεύματα και επιδέχονται αναβάθμιση από τον χρήστη με ειδικό κιτ.

Η ES9000 έχει διαγώνιο 75 ίντσες και διακρίνεται από το εξαιρετικά λεπτό στρογγυλεμένο πλαίσιό της σε χρώμα ροζ-χρυσό. Έχει ενσωματωμένη κάμερα, που μπορεί να μείνει κρυμμένη στο επάνω μέρος του πλαισίου όταν δεν χρησιμοποιείται.

  • Ανανέωση: H ES9000 διατίθεται στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής  7.999 ευρώ. Τα ηχεία Airtrack series 6 DA E-650 διατίθενται στα 249 ευρώ και τα Airtrack series 7 DA E-751 στα 699 ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τον Ιανουάριο του 2012, η Samsung έχει υιοθετήσει τις τεχνολογίες Smart Interaction, Smart Content και Smart Evolution σε όλες τις νέες τηλεοράσεις της, κάνοντας την αρχή με την ES8000 (κόστους €2.146). Από τότε εξάλλου, αρχίσαμε να μιλάμε σε τηλεοράσεις με διπύρηνο επεξεργαστή, στον οποίο βασίζεται η «έξυπνη» λειτουργία και της ΕS9000.

Η ES9000 μπορεί να αναβαθμιστεί από τον χρήστη με το λεγόμενο Smart Evolution Kit, η διάθεση του οποίου ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού φόρουμ της εταιρείας που διεξήχθη στο Μονακό.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως η ES9000 διαθέτει το νέο χαρακτηριστικό Sound Share, το οποίο συνδέει αυτόματα και ασύρματα την τηλεόραση με τα Audio Dock Series 6 και Series 7 της Samsung.

Σε ότι αφορά στην απόδοση της εικόνας, η εταιρεία αναφέρεται στις τεχνολογίες Samsung Micro Dimming Ultimate και Precision Black, οι οποίες αναλαμβάνουν να αποδώσουν ρεαλιστικά τα χρώματα και υψηλά επίπεδα αντίθεσης, χωρίζοντας την εικόνα σε χιλιάδες τμήματα και ρυθμίζοντας την αντίθεση, το χρώμα και την λεπτομέρεια σε κάθε ένα από αυτά σε τρία βήματα συνθέτοντας το βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα.

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr