Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy S IV, S IV mini και η απάντηση στο iWatch αναμένονται από την Samsung

Samsung Galaxy S IV, S IV mini και η απάντηση στο iWatch αναμένονται από την Samsung

Τρεις συσκευές περιλαμβάνει το εκτενές πρότζεκτ της Samsung που πρόκειται να δημοσιοποιηθεί από την Ρωσία, αποκαλύπτει ο δικτυακός τόπος SamMobile.com.  Η Samsung, ως επίσημος χορηγός των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014, αναμένεται να παρουσιάσει το Samsung Galaxy S IV, μια οικονομική εκδοχή σε μέγεθος μίνι καθώς και μια τρίτη, μυστηριώδη προς το παρόν συσκευή, που λέγεται ότι ίσως αποτελέσει την απάντηση στο φημολογούμενο smartphone-ρολόι της Apple, iWatch.

Τρεις συσκευές περιλαμβάνει το εκτενές, όπως φαίνεται, πρότζεκτ της Samsung που πρόκειται να δημοσιοποιηθεί από την Ρωσία, αποκαλύπτει ο δικτυακός τόπος SamMobile.com. Η Samsung, ως επίσημος χορηγός των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2014 που θα διεξαχθούν στην Ρωσία, αναμένεται να παρουσιάσει εκεί το Samsung Galaxy S IV, μια οικονομική του εκδοχή σε μέγεθος μίνι καθώς και μια τρίτη, μυστηριώδη προς το παρόν συσκευή, που λέγεται ότι ίσως αποτελέσει την απάντηση στο φημολογούμενο smartphone-ρολόι της Apple, iWatch.

Ο δικτυακός τόπος SamMobile.com, αφιερωμένος σε ό,τι αφορά στην Samsung, μεταφέρει πληροφορίες από έμπιστη πηγή, σύμφωνα με τις οποίες o νοτιοκορεάτης κατασκευαστής εργάζεται στο πρότζεκτ J, στο οποίο περιλαμβάνονται το Samsung Galaxy S IV, το Samsung Galaxy S IV mini που χρησιμοποιεί τα ίδια αξεσουάρ με το μεγάλο «αδελφό» του, δεν έχει όμως δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, κάτι που θα είναι εφικτό για πρώτη φορά σε smartphone της Samsung με τον διάδοχο του S III.

Η τρίτη, μυστηριώδης συσκευή δεν περιγράφεται με σαφήνεια, ωστόσο εικάζεται ότι πρόκειται για μια έξυπνη συσκευή που φοριέται στον ώμο (στα αξεσουάρ περιλαμβάνεται arm band) και δένεται στο ποδήλατο (bike mount).

To S IV λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στα μέσα Μαρτίου 2013 και θα κυκλοφορήσει πρώτη φορά έναν μήνα αργότερα. Σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά του, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, δεν αποκλείεται όμως να βασίζεται σε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει σήμερα η Samsung από πλευράς επεξεργαστικής ισχύος, δηλαδή τον οκταπύρηνο Exynos Octa 5, να έχει οθόνη 4,99 ιντσών 1080p SuperAMOLED με πυκνότητα εικονοστοιχείων 441ppi, κάμερα 13Mpixel και να φορτίζεται ασύρματα.

O Exynos Octa 5 παρουσιάστηκε στην CES 2013. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο tech.in.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024